cresh pravi:
ja pa kuk vlke ledice pa maš to?
Rjuhar pravi:
Daj še kakšno fotko, kako izgleda montaža okol ojačevalca in wooferja. Pa napiš, kje in za kolk si kupoval ledice. Jest sem nekaj iskal, pa kar sem gledal je bilo hudo drago - recimo ena visokosvetilna rdeča 3mm 1672 SIT???
Rjuhar pravi:
Daj še kakšno fotko, kako izgleda montaža okol ojačevalca in wooferja. Pa napiš, kje in za kolk si kupoval ledice. Jest sem nekaj iskal, pa kar sem gledal je bilo hudo drago - recimo ena visokosvetilna rdeča 3mm 1672 SIT???
BiMMER pravi:
Rjuhar ne kupuj v Conradu, ker slovijo po tem, da imajo 2-10x držje kot drugje!
Če si iz Lj, poglej v Just Elekrtonika na Brnčičevi, al pa HTI El. al pa IC Elektronika na Brinjah.
Cena je caa. 400SIT/kom!
Opozorila velja, da si kupite še upore, ker drugače skuriš Diodo, ker dela na 4V! Upor mora bit vsaj 400ohm-ski!
Armin pravi:
Bimmer,ne bi o reklamah podjetij v Lj., jaz tudi nisem navedel mojega.Ce kdo rabi mu zrihtam,reklame ne bom delal.
Armin
BiMMER pravi:
Če si iz Lj, poglej v Just Elekrtonika na Brnčičevi, al pa HTI El. al pa IC Elektronika na Brinjah.
Cena je caa. 400SIT/kom!
Opozorila velja, da si kupite še upore, ker drugače skuriš Diodo, ker dela na 4V! Upor mora bit vsaj 400ohm-ski!
lost1 pravi:BiMMER pravi:
Cena je caa. 400SIT/kom!
NAROBE!!! Ne dat 400 ohmskega upora ! Ne pozabit,avto ima 14.4V ko je prizgan in ne 12.2 !!, ledice se vam bojo skurle tko k men.
upori nej bojo cca 680 ohm-ow najmanj!
TechnoBoy pravi:
bele svetijo z 4.1V.. in ...30mA...
13.5-4.1 = 9.4 /30mA =314OHM
in bom dal 300 ohmov ker prenesejo konice do 100mA...
aja link
http://www.kingbright-led.com/pdf/L7114pwc-h.pdf
[Sporočilo uredil/a TechnoBoy na dan 20.01.2003 ob 09:05 GMT]
TechnoBoy pravi:
jap...iz ICja jih mam.... zakaj ?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov