Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

toti prekleti avto :D

Napisal/-a Serđo™ Po jan 20, 2003 12:55 pm

hehe, spet jst inu moj bravo :D

sva bla skup na smucanju z bravotom, madona di campiglio (nimam pojma kak se pise, vazn daj e cirka 550km od tle stran), tja pridem BP (slo nas je ene 15, 4 avti).

pol sm mel lucko na stropu przgano (predolga zgodba, sam zasral), pa je valda zmankal akumulatorja. przgemo na kleme, zadeva dela.

mine teden dni, gremo vceri ob 12h od tm, prvih 250km nardim kot se zagre, nakar se mi ugasne in przge radio. recem "ok" in furamo naprej, kaj jst vem kaj bi to blo.

se furamo se cirka 5min (3-5km), ko se zacne kazalcema za brzino in obrate mesat in skaceta z 160 na 50 in z cirka 5000 obratov na 2000..nc jasn, vsakic k skoc dol in nazaj gor (cirka 0,5 sekunde), avto cukne, ker mu zgleda zmanka stroma).

ugasnem radio, mickan boljs, se furamo dalje, se odlocim, da bom sisnu kolono nasih, da bom prvi, tko da jim lahk nakazem, da je neki narobe, probam, avto zgubi strom, se sam umaknem z prehitevalnega, picimo naprej (je sou strom sam za sekundo dve). potegnem se enkrat, avto dela, picimo ta prvi enih 180 po avtoputu, dela ok ene 2 minuti, spet zacne skakat vse gor dol in cukat, se ustavmo na pumpi, ni ideje, kaj bi blo narobe.

ugasnem luci, jebes zmigavce, sam stura, da pridemo cimprej do slovenije, vmes klicem modri kasko (zav. maribor), kjer mi tipo nc ni znal pomagat (ne o tem, kok me pride vleke, ne to kaj bi blo narobe), tko da dam mami cifro, da se ona men, ker je le 080 cifra iz slo.

valda, stroma se vedno zmankuje, ker je laufu ventilator (to sm sele dans pogruntu, da ga tud matra, takrat sploh nism vidu), in ker zmankuje stroma, mede tud alarm, tko da mi zacnejo sami od sebe utripat vsi zmigavci, nasi za mano ze zavijajo na odstavni pas, jst tud, strom pride, evo ns picimo 100 po odstavnem, vsi nazaj gor, 300m, spet ode strom, vse se ugasne, jst nazaj na odstavni, avto ne vzge, me potegnejo na strik enih 500m do vstopne postaje za cestnino, vmes zvem od mame, da mi zavarovalnica "casti" le 170 evrov pomoci (ali za vleko ali za 1 uro dela, ker 170 je sam za 1!), se zmenmo, da nam poslejo vleko, ker do SLO (cirka 125km), naj bi blo to 100% dost.

pride vleka cez 2 urci, vmes so sli ostali avti naprej, tko da sva sama s punco ostala.

se hocmo nalozit, pride en kao IT dars usluzbenec, neki pizdi po izalijansk, kao da se ne sme nalagat na avtocesti, da lahko sam njihovi, ze pise mojo tablco, men cudo boga przge avto, mi gasa cez cestninsko na prvi parkplac (200m?), tm pride se slepar, me nalozi. Pride vmes spet un cika od Darsa, popise vse tablice in neki klice po walkie talikeu, mi gremo naprej, prsparamo cestnino (k ni prasu za avto :D), me da dol na OMV-ju pr ferneticih, in zracuna 70.000 sit stroskov vleke, torej cirka 30.000 za doplacat, mene kr srat stisnl, ze kolnem cez modela na zavarovalnici. Pol on neki sefa klice, in je blo 170evrov dost ;)

cez 15min pride moja mama iz Lj, prelozimo prtljago, avto ene 2-3x vzge (pazi, preden me je nalozu v IT sm se se vozu, pol pa ni hotu vzgat, ko me je dol dal - vmes, k sm dol avto daju, sm itak skor odtrgu odbijac zadnji, pa se vrata so mi roko prprla, bolu ko .... ), sam je neki pokal k pr norcih, cim si przgal en potrtosnik (luci recmo, k je bla ze noc), se ugasne.

po ene urci matranja, pustimo avto tm, dansm ob 8.37 sm bil na pumpi, avto ne vzge, ga przgemo na kable (sele v 2., so neki oksidirale kleme or wtf?), in se peljem domov, vmes przgem ventilacijo, k je blo pasje mraz, skor crkne, ugasnem, brez luci/zmigavcev picora po avtocesti v lj in zdele je pr avtoelektricarju.

tm smo na hitr vidl, da akumulator se polni, ma da je zgleda nek kontakt.

jao jao...

p.s.
pa ne me preklet, k boste vse prebral...vem da je velik, ma je blo zanimiv, vsaj men ;)

G-4S

Re: toti prekleti avto :D

Napisal/-a G-4S Po jan 20, 2003 1:14 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po jan 20, 2003 1:17 pm

hehe, jst sm naravni fenomen oz. 21. cudo sveta :)

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Po jan 20, 2003 1:25 pm

sam d si domov pršu, pa s čim manjšimi stroški.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po jan 20, 2003 1:34 pm

ja trenutno je blo stroskov za 15l benza :)

upam da me bo 15h ne bo kap, ce bo avto ze tuto finito ;)

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Napisal/-a admin Po jan 20, 2003 1:35 pm

Sergio... sej bi ti reku "pač Fiat", sam imam na žalost samo Renaulta ;) :D
IceBreakr
Administrator foruma
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jan 20, 2003 1:44 pm

a si si ti sam montiru akustiko?
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po jan 20, 2003 2:25 pm

montaza je se v delu, sm pa sam delu..

ja, ej mozno, da sm kej zeznu, ma kako mi je uspel pol prej narest cirka 1200km, pol pa odjednom vse puf ? :)

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jan 20, 2003 2:57 pm

ne vem? vse je možno, čeprav jest nism kak hud elektronik!
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po jan 20, 2003 3:17 pm

avto baje postiman, zdele ga grem iskat 500m stran k avtoelektricarju, kao je bil slab kontakt, bomo vidl, ko bom tja prsu ;)

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a pikec Po jan 20, 2003 5:21 pm

sočustvujem s tvojo nesreco-mene tudi kao fiat zajebava-komaj sem svojga punta popravo po nesreci , me je mati narava brcnla v j***a, avto sem mel parkiran blizu faksa pa mi je iz ene bajte na streho padel kup snega pa mi je zlamo spojler pa zvil streho-jaz budala sem seveda to opazo komaj doma , tak da policije nisem mogo klicat zaradi tega in kot veleva nesreca nimam niti kaskota tak da me bo opet vdarlo po žepu...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po jan 20, 2003 11:32 pm

Ma v pm., pa dobr Sergio kva je s tvojim avtom, enkat ti bodo se vrata sred avtoceste dol padla. Sam mas pa res smolo. Zgleda da je avto zvil k si ga nazaj domov pelu(v Italijo) :), pa je hotu kr tm ostat. Dobr nom vec nabiju, itak morm en dan do tebe uletet.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: Re: toti prekleti avto :D

Napisal/-a WhiteCell To jan 21, 2003 7:59 am

DrSergioDJ pravi:
avto baje postiman, zdele ga grem iskat 500m stran k avtoelektricarju, kao je bil slab kontakt, bomo vidl, ko bom tja prsu ;)

ufff. dej povej.. to je se bols k telenovela :)

hehe

P.S. aja jest sm stromar pa me firbca kaj je lahko :P
V8 POWER

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli To jan 21, 2003 9:24 am

mene tudi zanima kaj je to.

jst sem pa enkrat ze ostal na avtocesti ki pri polnem gasu mi je avto vedno bolj izgubljal obrate, vsak porabnik, ki sem ga vklopu mi je pospesil izgubo hitrosti..itd. skratka ko sem šibal 10km/h sem kr klicu domov, da me pridejo pošlepat. in kaj je blo? v 3 leta starem akumulatorju je šla ena celica ! baje da ni blo vode. f#k, olje sem gledal, vode ne :(
pa še to, jst sem dal še eno trobljo gor, pa mi je eno leto delalo brez problemov. pol se pa je en dan avto spomnu, da dveh ne mara in so mi zato šle 3 varovalke !!! vsakič, ko sem potrobu. rešitev: odklop ene troblje :(
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To jan 21, 2003 10:05 am

ok, lame zadeva..

bila je kao slabo prsraufana + klema (najverjetneje +, ker - smo dal dol pa gor, sam + pa nismo pipal, k so ble itak varovalke gor prtegnjene, pa je blo zategnjen?)

3500 stroskov in jst ze dirkam po lj ;)

slab kontakt pac, sreco milo malo stroskov :)

G-4S

Napisal/-a G-4S To jan 21, 2003 10:11 am

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To jan 21, 2003 10:19 am

Dragi Sergio.. Izvrsni odbor nasega teama je na zadnjem sestanku (dvotretinska udelezba) sklenil, da te povabimo v naše vrste kot MASKOTO... pa ne v zaljivem smislu!

Si za??

pero :D
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To jan 21, 2003 10:20 am

pojma nimam. ker dokler se nismo cist ustavl (ko smo pol zacel cakat vleko), je bla akustika gor in do takrat je bil 100% zategnjen u nulo...

ne vem :)

G-4S

Re: Re: toti prekleti avto :D

Napisal/-a G-4S To jan 21, 2003 12:16 pm

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To jan 21, 2003 12:40 pm

hehe, komot :)

sam, a pol morem met kak kostum, al sam da se pojavim (z mojo srečo brez avta :D) :) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov