orlach pravi:
joooj...ne razumem in nikoli ne bom..
.. aja.. pa kaj delaš z yugotom,..neki poleplen,..v 2.95km/h..pa take..
kje je veselje..rajš sem brez avta! al pa ga pusti takega kot je ..in ga navijaj max. od 2000 obratov, da si ja čim bol neopazen!!
ti nimaš in nikoli ne boš imel pravega odnosa do avtomobila!
ker koli avto boš mel boš neki po njem šaril, pa gor grde spojlerje limal če jih glih maš...sam da je ..pa 13col lite felgne...
raje šparaj in kupi avto ki to opravičuje...
..to še ne pomeni,da lahk na bmw 318is nalepiš vsako nalepko, pa turbo..pa M!! nalepko!1 NE!
--moje mnenje--
sector pravi:
starejsi avtomobili brez blokade se brez vecjih tezav zavrtijo v "visave" jaz sem stoenko v drugi peljal do 120kmh, sicer po rahlem klancu navzdol ampak vseeno pedal do konca;-)
sector pravi:
uf ne vem koliko je imela tista stoenka konj, bilo je enih 10 let nazaj. 55?
orlach pravi:
ne mi rečt da je ljubezen in odnos do avta če gor stare spojlerje limaš, pa racing nalepke..sploh če ma avto 55 yugo konjev!!...pol ga pa prtiska po vasi do daske.. pa gre vsem na živce.. in petkove večere presedi s pirom v roki in drugim utruja kako je frgazer naštelu da mu avto gre v drugi 95km/h!! prosim no...naj to enkrat sliši!! yugo naj bo tak kot je! max 2000obr! razumem da ne morejo vsi vozit 5mio drage avte...ampak da bom zato jugece pedenu..!!al pa twingote, cliote, itd. ok...lepe felgne..decentne.. grejo na vsak avto.To je pa že tud vse..spojlerji..POZABI! duša gor dol..
orlach pravi:
ne mi rečt da je ljubezen in odnos do avta če gor stare spojlerje limaš, pa racing nalepke..sploh če ma avto 55 yugo konjev!!...pol ga pa prtiska po vasi do daske.. pa gre vsem na živce.. in petkove večere presedi s pirom v roki in drugim utruja kako je frgazer naštelu da mu avto gre v drugi 95km/h!! prosim no...naj to enkrat sliši!! yugo naj bo tak kot je! max 2000obr! razumem da ne morejo vsi vozit 5mio drage avte...ampak da bom zato jugece pedenu..!!al pa twingote, cliote, itd. ok...lepe felgne..decentne.. grejo na vsak avto.To je pa že tud vse..spojlerji..POZABI! duša gor dol..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov