Čudno da morajo recimo pri določenih nemških znamkah nemci doplačat za klimo in radio, mi pa dobimo to všteto v osnovno ceno...kvaliteta B?
nebivedu je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Čudno da morajo recimo pri določenih nemških znamkah nemci doplačat za klimo in radio, mi pa dobimo to všteto v osnovno ceno...kvaliteta B?
Neki ti morajo podvalit, da boš vzel avto, ki je slabše kvalitete.
Samotar je napisal/-a:Ko smo ravno pri opremi. Fotrov sluzbeni Golf IV 1.9 TDI, 130 KM, karavan, 4motion ima opremo Ocean. Avto NIMA toniranih - zelenih stekel in samo rocno klimo in ne climatronik. Avto je bil pa okol 5.3 mio Sit. Pa se notranju rob gum pobera k p*****a.
Pa za ABS tut nism zihr da ga ma al ne.
ABS je imela Vectra letnik 90, oprema GL za nemski trg. Za slovenski pa sele pri opremi CD
|T|E|O| je napisal/-a:Sej zdej bom malo zašel iz te teme samo..me zanima kako si lahko eni evropski proizvajalci (uglavnem nemci) dovolijo, da v novem avtu, ki ga krepko preplačaš, ne dobiš serijsko niti električnega pomika zadnjih stekel? Primer? Poglejte v katalog Audija A4 in boste vidli, da je treba za električni pomik zadnih stekel plačat..
Japonci in Korejci ti pa u avto za manj denarja nabasajo notr uso opremo k jo premorejo..
gajo_g je napisal/-a:|T|E|O| je napisal/-a:Sej zdej bom malo zašel iz te teme samo..me zanima kako si lahko eni evropski proizvajalci (uglavnem nemci) dovolijo, da v novem avtu, ki ga krepko preplačaš, ne dobiš serijsko niti električnega pomika zadnjih stekel? Primer? Poglejte v katalog Audija A4 in boste vidli, da je treba za električni pomik zadnih stekel plačat..
Japonci in Korejci ti pa u avto za manj denarja nabasajo notr uso opremo k jo premorejo..
ja samo pozabljas da je v japonskih avtih plastika xy kvalitete nekje je pac treba nadoknadit !!! glede kvalitete je pa tako ni avtov deljenih po kvalitetah so pa avti ki se jim rece v nemciji montags avto !!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov