lublancan je napisal/-a:glejte sistem zadrge deluje ves čas ko table opozarjajo na zožanje, to pomen da greš čimprej na desni pas, ne pa da se zadrga dela šele pr betonski oviri
tomaz40 je napisal/-a:
Jap sam to lekcijo je juhica prešprical. No zato jest takih ne spustim pred sebe. se bomo pa zaletel.
Veš Juhica zarad tebe more pol cela kolona zabremzat. In zarad takih kot si ti pol nastajajo kolone. Tko da s tem se jest na tvojem mest glih ne bi hvalu.
Če gledaš pol iz tvojga zornega kota: Na križišču je za v vsako smer svoj pas (levo, naravnost in desno). No in na pasu za levo, je kolona. Sklepam da greš pol ti na vozni pas za naravnost in se sredi križišča vrineš v pas za levo. Konec koncev očitno tisti, ki vozijo tko kot je treba radi čakajo.
No mene ni še noben tko prehitel pa me tut ne bo. Pa je blo že velikrat bliz.
wavemaker je napisal/-a:juhica je napisal/-a:... in robantim na tiste, ki me pred zozanjem nocejo spustiti v kolono češ mi budale se ze 15 minut cjazimo 10 na uro, ti mulc z bmw bos pa mene prehitu...
In tudi prav imajo, ker take kot si ti tud jaz nočem spustiti.
killah bee je napisal/-a:sej jest sem drgač vzoren voznik an, sam včasih kako neumnost nardim-priznam,
sam vem da noben tuki na forumu se kdaj pa kdaj ne drži CPP,tko da nč s tem
![]()
,
svi ste vi isti :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov