1. M+S so izkljucno zimske gume in ne celoletne! Tistih v glavnem ne delajo vec, ker niso imele dobrih lastnosti ne pozimi, ne poleti, ne na suhi in ne na mokri cesti. Oznaka je bila pa "All season", ce se ne motim.
2. Tudi zimsko gumo seveda lahko uporabljamo poleti, seveda se takrat hitreje obrabi in nima tako dobrih lastnosti, ni in ne sme pa biti nevarna! Tiste slikce na zalost ne vidim, je pa mozno, da je bila poskodba gume povzrocena namerno, da je bilo z optiko avtomobila nekaj narobe, ali pa da je guma imela tovarnisko napako. Ocitno nekdo hoce javno ocrniti tovarno Sava, ker pa gre cisto lahko pri tem tudi za namerno manipulacijo, mu jaz naceloma ne verjamem...
3. ...Ceprav to ne pomeni, da Sava dela kvalitetne gume! Kolikor imam jaz izkusenj z njihovimi gumami (sploh s tistimi, ki nosijo direktno oznako "Sava"), je to ENO CISTO NAVADNO SRANJE!!! Preizkusil sem ze vse modele, tako nove (prvic, zadnjic in nikoli vec!), kot tudi rabljene in lahko vam povem, da so slabse samo se gume "Tigar"

Tudi na testih, ki so jih izvedli nepristranski strokovnjaki, so te gume najveckrat pristale na zadnjem mestu, celo z ogromnim zaostankom za predzadnje uvrsceno gumo na lestvici! Jasno je, da dokler bodo gume iz nase tovarne obcutno cenejse, kot primerljiva tuja konkurenca, jih bodo ljudje pridno kupovali. Navadno strizenje ovac in nic drugega...