Stvar me zanima zato ker je moj bratranec to naredil z mojim (30 mil. vrednim) avtom in me je kr stisnalo pri srcu ko sm to videl!!!

Hvala za odgovor
sasiti je napisal/-a:ker je moj bratranec to naredil z mojim (30 mil. vrednim) avtom
sasiti je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:a ta auto nima nobene blokade??
pa ti si ga kr gledu kko je na silo(prou u izi zih ni šlo) dou u rikverc?????
Ne ta avto je avtomatik - in moj debilni bratranc ni vajen voziti avtomatika. Zato je po pomoti hotel šaltati!
INFINITI je napisal/-a:sasiti je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:a ta auto nima nobene blokade??
Ne ta avto je avtomatik - in moj debilni bratranc ni vajen voziti avtomatika. Zato je po pomoti hotel šaltati!
Tole pa ne drži; avtomatik ti NE DOVOLI prestaviti ročice med vožnjo naprej v rikverc, niti če ga daš v manuelni mode - sploh pa je to fizično nemogoče za avtomatik zaradi zgradbe same.
sasiti je napisal/-a:Imam eno precej banalno vprašanje: A je velika verjetnost okvare če pri hitrosti 20 km/h prestaviš v vzratno prestavo? Kaj pri tem manevru najbolj "trpi"(menjalnik, motor...)?
Stvar me zanima zato ker je moj bratranec to naredil z mojim (30 mil. vrednim) avtom in me je kr stisnalo pri srcu ko sm to videl!!!![]()
Hvala za odgovor
G0lden je napisal/-a:trpi mašina in menjalnik...predstavljaj si da se motor vrti v eno smer,potem pa ga zategneš kontra...po mojem bi me bolelo če bi bil avto
in mimogrede,za kak avto gre![]()
sasiti je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:sasiti je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:a ta auto nima nobene blokade??
Tole pa ne drži; avtomatik ti NE DOVOLI prestaviti ročice med vožnjo naprej v rikverc, niti če ga daš v manuelni mode - sploh pa je to fizično nemogoče za avtomatik zaradi zgradbe same.
Jst sam vem da se je ročica znašla na R (reverse), slišu sm gume, pol je pa avto crknu. Sej sm jst tud sprva mislu da ni mogoče - mogoče mu je to uspelo ker je istočasno držal tud bremzo?
Symon je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:trpi mašina in menjalnik...predstavljaj si da se motor vrti v eno smer,potem pa ga zategneš kontra...po mojem bi me bolelo če bi bil avto
in mimogrede,za kak avto gre![]()
Motor zategneš kontra?Hočeš reči, da se motor vrti v drugo smer, ko maš rikverc?
Sem zmeri mislu, da se vrtenje spreminja šele od menjalnika naprej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov