A ma še kdo mogoče TUV za lexus luči magar predelanega od p206 za hondo civic

Najlepša hvala za pomoč

just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
če si za (vem da si) mi sporoč kam nj pošlM?
žkillah bee je napisal/-a:just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
a maš kaj za podaljšek odbijača, in letvice za luči
just_in je napisal/-a:žkillah bee je napisal/-a:just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
za blende mam zihr, za podalšk pa ne, ampk sam za cel spojler... poudarek vse je od cliota...
vesolc je napisal/-a:sam swifty ti pa mas smolo ta tedn...najprej ti ulomjo pa spizdijo radijo in to, ti skodo nardijo, pol ti pa se nasi vrli policaji poberejo tablce in to....se mi prou smils, k mas res lepo hondico!!![]()
just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
killah bee je napisal/-a:just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
swifty je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
Na LETVICE pozabi,mi je policaj učer reku DA NI ŠANS da se bo dal letvice čez spravt
killah bee je napisal/-a:swifty je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
Na LETVICE pozabi,mi je policaj učer reku DA NI ŠANS da se bo dal letvice čez spravt
kaj tud brez papirjev, pa recimo če nič luči ne prekrivajo, da grejo po robu luči tud ne
swifty je napisal/-a:just_in je napisal/-a:swifty jest mam od ms designa za cliota, k je en prosu če mu predelam... je v nemščini, in da bo pasal za tvojo hondico, sam namest cliota napišeš honda... letnik, pa moč motorja pa topa mal dolžine pragov, težo pa to spremeniš pa bo...
Lej justIN jst itq neznam nč delat z photoshopom pa nemščine tud ne razumem tako da bi rabu da mi en to predela,jst grem pa lahko komot zmerit pragove in prepisat vse številke,mam avto parkiran nedaleč od bloka![]()
Tko da če mi lah ti predelaš pa pošlješ na mail bi biu ful vesel
Aja a si iz Ljubljane ti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov