plazydor je napisal/-a:Zelo me jezi dražanje bencina, onesnaževanje in drago vzdrževanje vozila.
Zato iščem nacine, kako se vozit, poceni in ne bi obremenjeval okolja.
PiLLLe je napisal/-a:_jerry_ in ti men da jst nism resnmislm jao jao :P
plazydor je napisal/-a:In neboste verjeli, da je mel Renault s tem projektom tezave, zaradi naftnega lobija.
Symon je napisal/-a:plazydor je napisal/-a:In neboste verjeli, da je mel Renault s tem projektom tezave, zaradi naftnega lobija.
Verjamem. To je že kar dosti znano, vsaj meni. Da bi baje že zdavnaj lahko začeli šaltat na alternativne pogone, pa se to ne zgodi, ker naftarji preprečujejo to. Zakaj je seveda vsakomur jasno: Money, money, money!
Še en alternativni pogon za katerega sem prebral v Novicah. Nekdo v USofA je predelal starega VW dizla, da je delal na jedilno olje. Tega pa je dobival v restavracijah ogromno (Mcdonald's in podobno ko olje pokurijo). In z tem avtom je prevozil če se ne motim od severne Amerike do južne Amerike (točne države se ne spomnim) in nazaj.
Drugače pa je bila revija Mehanik in šofer (dobi se jo na Petrolovih pumpah) v septembski številki namenjena temu. Se pravi morebitnim alternativnim virom.
So pa bolj realna kot Jovoi celici.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov