nebivedu je napisal/-a:sej po eni strani je tko kt so naredl kr prov.
Loopz je napisal/-a:veljati je začel 25. avgusta...
...bo pa zanimivo, ko bodo na morju ustavili 19-letnega mulca s 105-konjskim avtom in ga hladno obvestili, da ne more več naprej...
tomaz40 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:sej po eni strani je tko kt so naredl kr prov.
No sori ampak ni prou. A če ma moj foter 115 konjski avto, jest pa sem glihkar naredu izpit nej zdej men kupi še en avto al nej on zdej proda avto pa si kupi en drug avto?
Obstaja pa še 3. opcija: Jest ne smem vozit še 2 leti, pol mi pa da njegov avto za vozit. V tem primeru vse kar se je zgodil, je blo to da sem od izpita že popolnoma vse pozabu in bom resnično nevaren na cesti.
nebivedu je napisal/-a:Pol pr nas ni demokracije, pa na hrvaškem tudi ne.
Pr nas če policaj ustavi turista(če ga ustavi, ker ponavadi ga ne), ga opozori, pa naprej spusti, mi mormo pa plačevat k norci.
Na hrvaškem pa tale zakon o mladih voznikih velja le za hrvaške mlade voznike, za tujce veljajo samo nekateri deli. Evo ti tvojo demokracijo!!!
nebivedu je napisal/-a:Pol pr nas ni demokracije, pa na hrvaškem tudi ne.
Pr nas če policaj ustavi turista(če ga ustavi, ker ponavadi ga ne), ga opozori, pa naprej spusti, mi mormo pa plačevat k norci.
Na hrvaškem pa tale zakon o mladih voznikih velja le za hrvaške mlade voznike, za tujce veljajo samo nekateri deli. Evo ti tvojo demokracijo!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov