Sej pravi:
Pol pa ni 1.6, ker sem jaz bil z 1.8 VTI tam tam po ljubljanskih kriziscih. Upam da se kaj srecamo.![]()
![]()
Sicer so mi pa bolj vsec kaksni klancki, kjer si pa mrtu.
![]()
BiMMER pravi:
Ne, brezveze, je prehiter za slovensko konkurenco![]()
![]()
kdk pravi:
Sej pravi:kdk pravi:
Ja kje si pa tega smajlita dobil.
MGsax pravi:Sej pravi:
Pol pa ni 1.6, ker sem jaz bil z 1.8 VTI tam tam po ljubljanskih kriziscih. Upam da se kaj srecamo.![]()
![]()
![]()
ma kaj vam je te tolko ovažno kdo je hitrejši maj jaz tudi počasi nekam pridem, mogoče celo prej kot tisti ki divja.
P.S.: zadnjič se peljem domov okoli 23.00 pa bi se vsak rad šal z mano cestne dirke, pa nabijajo gas jaz pa lepo umirjeno pa sem se jim smejal.
v čem vam je finta da norite.
pa še ena zgodba en z renault 19 je na semaforu hoto dirkat z mojim prijatlom (sosi)-fiat uno, pol pa se prižge pa mu 19-ka na semaforu crkne;);)
gerchy pravi:
325 ima je za 600kg tezji :>
0514 pravi:
Fantje!
Kva zdej jest to berem neki hitri in drzni u Kamniku. Kje ste to zbirate, da pridem pa mal podirkam. Pa kaki avti so kej tam, so bolj jajčka ali se najde tut kej bolj konkretnega.
Aja pa če ma kdo željo dirkati naj ma pokliče,da pridem s svojo Hondo 1.6 pa prneste 5 jurčkov da ne bom zastonj avta rabu. Z 1.6 upam dirkat z vsakim pa ga ni ki bi šel mimo mene!! Če pihnem VR6 pa BMW 325 193P... pa razna druga drv.... 070 925 668
GFors pravi:Sej pravi:
![]()
![]()
Zanimivo je, da je 1.8 VTI (169KM) počasnejši v pospeških od 1.6 (160KM)(ima daljši menjalnik, ker je bolj družinsko naravnan, gre pa za "angleškega" 5 vratnega civica).
Sam neki bi še reku (malce za info.):
96`-00` CIVIC 1.6 VTI - 8.1s do 100km/h
92`-95` CIVIC 1.6 VTI - 7.3s!! do 100km/h
[Sporočilo uredil/a GFors na dan 02.02.2003 ob 22:06 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov