darkdog24 je napisal/-a:In sicer takole.
Prosil bi po dva predstavnika vskakega tuning avtomobilističnega kluba in avtomobilističnega kluba v Sloveniji,da se dobimo,prinesemo materijal v zvezi s homologacijo vozil in javno predstavimo problem homologacij v Sloveniji!
Gremo skupaj do novinarja in povemo problem homologiranja predelanih vozil v Slovenijiv in nič drugega.
Ne želim da gre 25 ljudi in potem se eni na ročno obračajo itd.....
NE!
Prosim da se po dva predstavnika vsakega kluba oglasita na moj PM,mi povesta podatke in tel.št. pa da se res dobimo in gremo predstavit pravi problem in ne nekih bučk.
Dejmo zadevi nardit konec in povedat kakšno je dejansko stanje v Sloveniji.
A ste za to?
killah bee je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:In sicer takole.
Prosil bi po dva predstavnika vskakega tuning avtomobilističnega kluba in avtomobilističnega kluba v Sloveniji,da se dobimo,prinesemo materijal v zvezi s homologacijo vozil in javno predstavimo problem homologacij v Sloveniji!
Gremo skupaj do novinarja in povemo problem homologiranja predelanih vozil v Slovenijiv in nič drugega.
Ne želim da gre 25 ljudi in potem se eni na ročno obračajo itd.....
NE!
Prosim da se po dva predstavnika vsakega kluba oglasita na moj PM,mi povesta podatke in tel.št. pa da se res dobimo in gremo predstavit pravi problem in ne nekih bučk.
Dejmo zadevi nardit konec in povedat kakšno je dejansko stanje v Sloveniji.
A ste za to?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
končno prave besede
sam res predstavniki klubov ne bit p...., in se zberte skupaj , da se res kaj ukrene, na to temo
sigurno je to tudi vam v korist![]()
bravo za Renault powah
borut007 je napisal/-a:Homologacija je zgolj vprašanje politike.![]()
Še enkrat si izvolite pofukano LDS, pol pa se pizdite.
Pardon za izraze, ampak vedno vsi šinfajo politiko, pa zakone, pa vlado, ... potem pa na volitvah LDS 36% glasov.![]()
Fack pa slovenski narod.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov