SAFRANE pravi:MGsax pravi:
ja opel je res zaspal! nekaj še poskuša z OPC-jem.
mrali bodo malo bolj športno pa mladostno obliko ven dat, pa tehniko na maximum in ceno na minimum.
tud ja samo PREDVSEM KVALITETO NA MAXIMUM---->samo a veš vedno je težje iz ŽE SLABEGA IMAGE-A NAREDITI NAZAJ DOBREGA KOT OBRATNO-ŽAL
lp
gerchy pravi:
Spet pametujes. Kar se tice tovarne, ne morem ugovarjati, nisem na tekocem, res pa je, da je kvaliteta precej padla od leta 1995 naprej.
Ok, zdej pa k vectri.
1. Ne mores pametovati, ker se je ze tolikokrat izkazalo, da resnici na ljubo nimas nekih pojmov o avtomobilizmu (zalostno, da ne ves, kako so postavljeni valji v TVOJEM avtomobilu)
2. Ne mores ocenjevati, ker si 19 let star mulc, ki je v zivljenju prevozil nickoliko kilometrov.
3. Vectrin motor 1.8 16V je eden boljsih, v primerjavi z konkurenco gre za odtenek bolje (primerjali smo z volvo 1.8 (115), audi 80 2.0E (115), ford mondeo 1.8 (115). Pospesek je 11 sekund, koncna pa 203km/h-tovarna. Avto ima odlicno lego (posamicne obese + zadnji stabilizatorji so velik napredek v primerjavi z prejsnjimi opli)
4. Napake, ki si jih nastel sploh ne drzijo (razen rjavenja-ob necistoci) in pri zacetnih modelih nekaj tezav z senzorji odmicnegredi. Napake, ki sem jih do zdaj zasledil (in dolgo bil preprican, da se to dogaja le pri oplih) sem zasledil tudi pri audiju, BMWju (napake senzorjev v rastezni posodi, izgubljanje pik na LCD displejih, preperele cevke goriva, napake regulatorja prostega teka ...)
5. Tudi mercedes (in druge ugledne tovarne) odpuscajo delavce
6. NCAP testi so teorija, praksa pa je drugo.
Tako da se v nadaljne vzdrzi komentarjev in jih prihrani zase!
gerchy pravi:
gotovo, kot je nekdo povedal v eni debati prej .. tempo zivljenja se pozna tudi pri izdelavi avtomobilov ... :>
gerchy pravi:
kot sem povedal, verjetno vsi vedo, kako je s tabo in tvojo "podkovanostjo".
zato ne bom izgubljal besed, ker se enostavno ne splaca.
p.s. drugace pa obstaja kopica prilog (najveckrat) nemskih revij z ocenami pokvarljivosti dolocenih vozil. Pa si malo poglej statistiko in ugotovitve.
MGsax pravi:gerchy pravi:
kot sem povedal, verjetno vsi vedo, kako je s tabo in tvojo "podkovanostjo".
zato ne bom izgubljal besed, ker se enostavno ne splaca.
p.s. drugace pa obstaja kopica prilog (najveckrat) nemskih revij z ocenami pokvarljivosti dolocenih vozil. Pa si malo poglej statistiko in ugotovitve.
ja toyota yaris je na vrhu! pa porsche,...
mislim da je smisel foruma da vsak pove svoje mnenje ne pa da se neprestano kregamo, nikoi nebomo istih mnenj se mi pa zdi zaničevanje oz podcenjevanje oseb neprimerno.
se pa da astro fajn spedenat, zelo lepa je pol!!!
Jesus pravi:
Aja pa ti(Safrane) skos neki cez druge firme govoris kaj pa renault je pa tehnoloski biser al kaj!!! hahahaha pol pa svizec zavije cokolado, delc od tega zdej k majo najbolj varn avto v visjem srednjem razredu (laguna) so pa kr najbolsi pa eno kartico namesto kljuca ki se segreva pa je kr neki sam da majo drugac k drugi!!!
pa cist tko laguna od nasih kolegov je bila ze tudi tolikokrat pri serviserju da najbol da jo kr tm pustijo, pa je letnik 2001 cist ta prva ta nova!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov