Čao!
Zelo malo podatkov si dala o avtu. Če je letnik 98, potem bo, ob pravem vzdrževanju, delal še vsaj 10 let. Kolikor jaz vem (kar pa o Daewoojih ni veliko

) je bil njegov predhodnik Racer, v bistvu Oplov Kadett. Domnevam da so za osnovo Lanosa vzeli vsaj nekaj stvari od Kadetta, kar je lahko samo dobro (v kolikor niso prevzeli pleh, potem je slabo.

đouk).
Če te skrbijo stroški vzdrževanja si poišči kakega dobrega nepooblaščenega serviserja, ker tvoj avto ni neko elektronsko čudo, ampak ga lahko čisto kvalitetno servisira vsak, kolikor toliko sposoben, mehanik. Cenejši znajo bit pa kar občutno.
Glede raznih serijskih napak vem malo, moj stric ima Nubiro wagon 1.6 (za moje pojme podhranjen avto), pa mu dela kar OK, edino klima ga je letos neki zaj***, se je gumica med nosilcem hladilnika klime in hladilnikom samim znucala in odpadla. Potem je pa železen oz. jeklen nosilc drgnu direkt ob aluminjast hladilnik in je zadeva spuščala. Zamenjava, ne tko poceni, je rešila problem. Pa barva na strešnih nosilcih mu odpada. In amortizerji majo nekam nizko življenjsko dobo, ampak isto je blo pr njegovem prejšnjem Hyundaju, tko da ne vem kaj on počne z avtom.
Ljudje ne punce tolk strašit: "avto ti bo delal še vsaj tri leta", sej ni življenska doba avta 10 let ampak enmičken več.
Ajde, nadaljna pomoč sledi ko bomo kaj več vedeli o avtu.