-Lastniki povejte kako in kaj je s tem

jurk je napisal/-a:Ce ti je crna barva noro noro vsec (tko kot men) ga vzem, samo racunej, da bos mogel vsaj 2x na teden prat avto, ce bos hotel, da se sveti. Na crni barvi se pozna vsak najmanjsi prah, umazanija, muhce z avtoceste, ni de ni...jst sem sicer tko k sm napisu cist nor na ot barvo in je ne dam prec, dam ti pa friendly advice, 2x pomisli
samo_ je napisal/-a:13 let star avto, barva ni zbledela. Pranje 4-5x letno. Prask se ne vidi, če gledaš avto iz 2m razdalje, bliže so pa itak vidne na vsaki farbi.![]()
--------------
samo
krofl je napisal/-a:Men je tud črna adijo pamet barva![]()
Morš velikrat očistit....sam ku se pa z čistim ookol furaš si pa največji jack!
_Jerry_ je napisal/-a:krofl je napisal/-a:Men je tud črna adijo pamet barva![]()
Morš velikrat očistit....sam ku se pa z čistim ookol furaš si pa največji jack!
TOCNO zaradi takega razmisljanja ne maram crne barve!![]()
Barva odraza psiholosko stanje voznika in crna barva sporoca, da je za volanom nedozorela in neuravnotezena osebnost, ki za potrditev svojega ega potrebuje stalno vzbujanje pozornosti in za dosego tega cilja ne izbira sredstev! Povprecni voznik crnega avtomobila je mlajsi moski, popolnoma zagledan vase, lahko bi rekel morda celo narcisoidna osebnost, ali pa custveno labilen in vedenjsko nesiguren, ki zeli na ta nacin izpasti frajer v svoji bliznji in daljnji okolici. Ce povem drugace: crne avtomobile vozi ponavadi mafija, ali pa wannabe-mafija. Seveda pa so (kot pri vsakem pravilu) tudi tukaj izjeme, vendar zelo redko...![]()
Kolikor sem imel do sedaj izkusenj z rabljenimi avtomobili, so se crni vedno najslabse odrezali! Ponavadi taksen avto ze takoj na zacetku kmalu zamenja lastnika in nasploh veckrat preide iz rok v roke, kot avtomobili drugih barv! Crni avtomobili so (po mojih izkusnjah) tudi najveckrat karambolirani in zelo slabo popravljeni, kar spet lepo prica o kulturnem nivoju njihovih lastnikov! Da pa ne bom nasteval samo slabih strani, lahko resnici na ljubo povem se to, da imajo ponavadi tudi vec dodatne opreme, kar pa (za moj okus) se vedno ne odtehta v povprecju bistveno slabse ohranjenosti...
Kaksen je torej zakljucek? Ker ni dvoma, da nekaterim avtomobilom oz. oblikam karoserije (npr. limuzine, itd.) temne barve bolj pristojijo kot svetle, bi predlagal, da kupci novih avtomobilov ali pa tisti, ki rabljen avto iscete v tujini, izberete temnejse odtenke drugih barv, npr. modre, zelene, rdece, itd., katerim ravno tako (ali se bolj) pristoji usnjena notranjost v svetli (ponavadi sivi ali krem) barvi, taksen avto pa je ponavadi opazno lepse ohranjen od primerljivega crne barve. Je pa res, da je opisana kombinacija v tujini med rabljenimi vozili najbolj iskana in so tudi cene temu primerno visje. Za pokusino si lahko na Mobile.de izberete model in si pogledate cene srebrnih, sivih ali crnih avtomobilov, potem pa se (temno) zelenih, modrih ali rdecih, pa boste videli razliko![]()
Zelim vam se veliko SVETLIH trenutkov v zivljenju...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov