pol gremo pa na referendum!

maky je napisal/-a:pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
no resnično se mi zdi da bodo prav prišle. pač sedaj recimo lahko študenti oz. osatli, ki živijo drugje kot so uradno prijavljeni registriajo avto tudi v tisetem kraju kot so trenuto naseljeni ne pa da se furajo čez pol slovenije po tablice.
poršejček je napisal/-a:maky je napisal/-a:pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
no resnično se mi zdi da bodo prav prišle. pač sedaj recimo lahko študenti oz. osatli, ki živijo drugje kot so uradno prijavljeni registriajo avto tudi v tisetem kraju kot so trenuto naseljeni ne pa da se furajo čez pol slovenije po tablice.
PAMETNA IZJAVA
accim je napisal/-a:poršejček je napisal/-a:maky je napisal/-a:pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
PAMETNA IZJAVA
si si si !
maky je napisal/-a:pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
zupi13 je napisal/-a:maky je napisal/-a:pomoje jih pa rabimo. vsaj ne bo več hupanja kakemu celjanu al pa mariborčanu ko v lj ne spelje takoj ko se zelena prižge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
saj vidm da si smajlije zravn napopal, sam se mi zdi, da ti plozaš na semaforju avtu pred tabo zato, ker ne spele dost hiter, ne zato, ker je iz celja........al pa iz MB![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov