monster_d je napisal/-a:Nimamo jih pa zato ker mamo ABC![]()
![]()
BTw na abc ni nic popusta ali?
Bi pa moglo bit mal cenej, kaka cetrtina recim.
dobek je napisal/-a:vse lepo in prav z vinjeto, ampak a kdo razmislja tudi o tem koliko ljdu bi pol na cesti ostalo? pa koliko bi stala odstranitev hisk?
pa ne govorit o kompenzacijah delovnih mest, ker bi potem pac moral to nekdo tiskat in prodajat...
Slide je napisal/-a:Greš na izlet na morje...V Ljubljani dobiš cestninski listek...rečeš na konc(Videž) da si zgubu listek in plačaš polno. (Ki bi jo itak)
Ko greš nazaj, vzameš na cestninski listek(Videž), in greš ven na zadnji cestninski pred Ljubljano, torej v Vrhniki dol...ker si prihranil listek s cestninske postaje Ljubljana od zjutraj, daš pač tega in plačaš samo od Ljubljane do Vrhnike, namesto od Videža do Ljubljane
Baje da se to dela...
bizi10 je napisal/-a:Ja če boš na vse gledu kolk ljudi bo na cest ostal pol ne boš nikamor prišu. Dela je dost sam delat je treba.
Slide je napisal/-a:bizi10 je napisal/-a:Ja če boš na vse gledu kolk ljudi bo na cest ostal pol ne boš nikamor prišu. Dela je dost sam delat je treba.
To s pa ti reku...a res vi mislte, da bo en diplomiranc delu na gradbišču al kaj, ker njegove stroke ne potrebujejo? Ste znorel![]()
Jaz se tega ne bojim, edn k študira pa ne vem, kako sociologijo al pa komunikologijo, k sploh ni šihta za dobit, je pa verjetno malo bolj v skrbeh...tako da ne mi s takim, dela je dost...poznam osebke, k majo hude probleme s tem, pa majo 7 stopnjo izobrazbe...pa bi radi delali, ampak itak do nou šel za malarja pol...
S prvim delom se pa strinjam, da ne bo pomote...ops:
Asterix je napisal/-a:Po drugi strani pa to ni pametno sploh.
Greš na morje, pa si tam teden dni, pa spet za nazaj?
Pa kdo v avstriji to kontrolira?
recimo da sem bil 10 krat tam, pa mi še noben ni reko za vinjeto. tudi je nisem gor limal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov