Po teh istih podatkih bo kot vse kaže hibridno vozilo le za malo premagalo najbolj IN avtomobil v tem trenutku v Evropi: BMW Serije 1.
Bomo videli v ponedeljek

Aja, pa še uradna informacija: TO JE MOJ POST ŠT: 500!
LP,
don CONSIGLIO
feto je napisal/-a:najbolj IN avtomobil v tem trenutku v Evropi: BMW Serije 1.
Avto je v redu.
Pozabil si pa na Audi A3 Sportback.
feto je napisal/-a:LJubitelji BMW imate še kar srečo.
Tale oblikovalec pri BMW-u Bangle (al kako se že piše?) se je malo omehčal glede oblike BMW,če bi nadeljeval tako kot je začel z sedmico pa potem z petko ne vem če bi vam trojka in enka bili tako všeč.
Trojka dobro izgleda,enka malo manj,petka je grozna a sedmica ljepa al grda je itak nedosegljiva,saj zame.
Mislim da so se takrat ob prihodu sedmice kar obrestovali protesti lastnikov BMW.
Po mom okusu pa je oblika še zmeraj daleč,daleč za Audijevo.![]()
Nixxon je napisal/-a:feto je napisal/-a:najbolj IN avtomobil v tem trenutku v Evropi: BMW Serije 1.
Avto je v redu.
Pozabil si pa na Audi A3 Sportback.
Mislim da ni pozabil.![]()
Sej je kr kul, samo ne vem zakaj se imenuje Sportback, potem zgleda pa bolj kombijevski kot ta do sedaj. To je približno tako, kot se je od Pontiaca minivan imenoval Trans Sport.
borut007 je napisal/-a:Od kod vam te informacije o avtu leta 2005?
Zaenkrat te informacije krožijo samo po Sloveniji, samo meni se bolj zdi, da bo BMW.
Sem bolj skeptičen, da bi Priusu podelili to priznanje, ker se je izkazalo in se izkazuje, da je Toyota s tem hibridnim avtom zgolj potegnila marketinško potezo, ekološko pa niti skučajno ni tako varčen kot so trdili. Povprečno porabo ima 7-8L/100km, kar pa je veliko več kot so obljubljali in trdili.
andrej777 je napisal/-a:Kje bi se dalo kaj več podatkov od te tojote dobit pa kej podatkov in kako vse deluje. Me mal zanima stavr iz štromarskega vidika. Pa še to. ka ti hibridi uporabljajo še navadne zavore ali zavirajo s pomočjo elektromotorja tako da pri zaviranju še pridobijo kaj energije ki bi šla drugač v gretle nazaj??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov