G0lden je napisal/-a:Al pa 10dg pameti da se takim okoliščinam izogneš že na daleč,če se pa ne da pač beži (če že nisi fizično dovolj da jih obladaš) in predvsem ohranit mirno kri...ZA PREPIR STA VEDNO 2![]()
{Grega} je napisal/-a:Zadnjič sem bil priča nenavadnemu prepiru. Zlat Porsche 928 je grdo izsilil Cliota, ki mu je začel blendat. Tip v Poršu začne bremzat in se ustavljat in tip v Cliotu začne še hupat. Porš se ustavi na levem pasu. Modela si nekaj časa mahata z rokami, nato pa je tipu iz Cliota dovolj in izstopi. Ker tip v Poršu se ne odpelje mu potolče po šajbi. Tip iz Porša že hoče it ven, ko mu model iz Clia pokaže, da ma sabo kovinsko palico, s katero ga bo nalomu, če izstopi .... Tip v Poršu rajš spele.
Enkrat sem so me pred diskačem v Krtini pretolkli, takoj ko sem parkiral in izstopil. Začelo se je tko, da mi je najprej ene 4-5 modelov začelo po šajbi tolčt, jz sem šu ven ... rezultat ... 10 dni slep na eno oko, v bolnici 14 dni .... Če bi mel takrat sabo en kol ...
Razmišljam, da bi moral biti kovinski ali leseni kol obvezen pripomoček v avtu. Kaj mislite?
LP G.
menjekul je napisal/-a:da bo zadišalo po neljubi situaciji veš že ob samem začetku dogajanja. vsaki "taki" situaciji se je bolje umaknit (sploh, če jih je več pa so še malo pod gasom).
je pa res da kij vseeno da en občutek varnosti....ampak prva varianta je vseeno izogib neljubi situaciji![]()
po kakšni nerodni izkušnji naj bi človek dojel, da se da vse uredit na miren način in da je izkušnjo "moral" doživet tudi zato, da uvidi svojo napako (v samem dogodku), če je le ta bila storjena tudi z njegove strani .
nabavi si kaj...ampak vseeno za volanom raje ostani hladan...ko špricer
menjekul je napisal/-a:in rule number one: kadarkoli ste s punco, se nikoline smete izpostavljat na cesti (ne bit pametni - ne tekmovat z avtom na glavnih cestah, da dokažete kako vasa škatla leti) in ne ji privoščit kakega dogodka, ki ji lahko ostane v slabem spominu (recimo povzročite nesrečo, ker ste mogli pokazat, da maste muda). enako gre, ko ste s frendi (več ljudi v avtu = večja odgovornost).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov