G-4S je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:fora pred golovcem je da tm not ne vozjo sam 100 al pa 130 ampak 160 pa še kej več
Un radar oz. omejitev 80km/h je pa itak v posmeh vsem. Široka tripasovnica, omejitev pa 80??? Komu na čast? Saj sem že enkrat napisal, da bodo tam nesreče, ker bo folk divje bremzal na 80km/h oz. po dobri navadi Slovencev ko vidijo radar na pol manj... in potem bodo naleti. Sem že videl sumljive situacije, odkar je kišta tam, pa se ne vozim pogosto tam mimo. Glavno da bo blagajna polna.
G-4S je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:aja pa prosm ne primerjat VB s slovenijo, razlika v prometni kulturi je velika
Pa razlika je tudi ta, da oni delajo poštene analize nesreč, ne pa samo "aha, tale je šel prehiter, torej razlog prevelika hitrost".
Glede tunela se sicer strnjam, sam so tudi ožji tuneli, kjer je omejitev 100. Pa če smo že pri nesrečah v tunelih, naj kišto nastavijo raje v oz. pred unega proti in iz Grosuplja.
G-4S je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:fora pred golovcem je da tm not ne vozjo sam 100 al pa 130 ampak 160 pa še kej več
Un radar oz. omejitev 80km/h je pa itak v posmeh vsem. Široka tripasovnica, omejitev pa 80??? Komu na čast? Saj sem že enkrat napisal, da bodo tam nesreče, ker bo folk divje bremzal na 80km/h oz. po dobri navadi Slovencev ko vidijo radar na pol manj... in potem bodo naleti. Sem že videl sumljive situacije, odkar je kišta tam, pa se ne vozim pogosto tam mimo. Glavno da bo blagajna polna.
Van je napisal/-a:Nisem pristaš brezglavega norenja nekaterih, ki s tem na ogled postavljajo
svoje "konje", nisem pa tudi za omejitve hitrosti v določenih, prav banalnih
primerih, ko ti zdrava pamet pove, da določena hitrostna omejitev praktično
omrtviči promet in že tako povsod prisotne kolone naredi še bolj neznosne.
Vedno se bo(kljub novemu zakonu), našel kdo ki bo zgubil potrpljenje in
izsilil nesrečo.
Mislim, da je za večino nesreč še vedno poglaviten ALKOHOL.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov