mikeD je napisal/-a:kako je z VAG COM sistemom?
rad bi da bi mi v notranjosti avta na LCD zaslonu prikazoval podatke o ddelovanju motorja (tem olja, pritisk turbine...).
kako se da to rešit.
ali se da preko priključka za "vag tester" direktno brat omenjene podatke s pomočjo vag testerja al ne.
kaj pravzaprav je vag com? (kaj pomeni kratica in keri sistemi so vključeni v sistem)
samo ECU ali vsa avto elektronka od airbagov, klime, absa...
Cicero je napisal/-a:mikeD je napisal/-a:kako je z VAG COM sistemom?
rad bi da bi mi v notranjosti avta na LCD zaslonu prikazoval podatke o ddelovanju motorja (tem olja, pritisk turbine...).
kako se da to rešit.
ali se da preko priključka za "vag tester" direktno brat omenjene podatke s pomočjo vag testerja al ne.
kaj pravzaprav je vag com? (kaj pomeni kratica in keri sistemi so vključeni v sistem)
samo ECU ali vsa avto elektronka od airbagov, klime, absa...
Kabel dobiš pri meni in ja, dajo se odčitavat vsi podatki!
germancarfan je napisal/-a:ja sam bi znal kej na zalonu pokazat ker mam jest cist navadno avtomatsko klimo pa mi lahko obrate na njej kaze pa hitros pa razlicne temperature(motrja, hladilne tekocine...) napake pri avtomobilu pa pod kodo javla s stavilkami tko da se da z ene razpredelnce odcitat kaj ga mot
Valjo je napisal/-a:program dobiš na www.ross-tech.com in je brezplačen (sharevare), crack lahko dobiš skor kjer koli, navodila za kabl narest dobiš na netu ali na vw-audi-club.si
lp valjo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov