mtrkman pravi:
Zanima me ali kdo ve za kakšnega ki to dela, čim bližje Ljubljani? in koliko to kj stane (za katro) ali na splošno?
LP Miha
mtrkman pravi:
Zanima me ali kdo ve za kakšnega ki to dela, čim bližje Ljubljani? in koliko to kj stane (za katro) ali na splošno?
LP Miha
mtrkman pravi:
LP Miha
Hoyt pravi:
a teli kompare pa lumark šipe dol poberejo, da lahko folijo gor dajo lepo? a se sploh da folijo lepo nalimat čisto do spodnjega roba, tako da tudi ko je šipa čisto zaprta se ne vidi?
DrSergioDJ pravi:
ja, sam Llumark ni iz LJ! Oni samo pridejo (do zdej je blo vsak četrtek) v Lj...tko da se je dobr naročit al pa kej..al pa zjutri oglasit tm (08.00), pa zment kdaj bi se dal narest.
Axi pravi:DrSergioDJ pravi:
ja, sam Llumark ni iz LJ! Oni samo pridejo (do zdej je blo vsak četrtek) v Lj...tko da se je dobr naročit al pa kej..al pa zjutri oglasit tm (08.00), pa zment kdaj bi se dal narest.
ja to res drzi. mislil sem tako da pac v LJ delajo.
samo meni se to ne zdi noben problem prej poklicati in se zmeniti pac kdaj prides in to je to....
HORSE pravi:
Kaj pa pravite na temnenje stebričkov med stranskimi šipami z enako folijo kot šipe? A "špegu" folije so dovoljene?
Kaj bi na metalik bordo rdečo bolj pasalo? Črna ali "špegu" folija?
HORSE pravi:
Sam jst bi pa tko rad mel špegu šipe...
Mogoče špegu z odtenkom rdeče?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov