lipnik je napisal/-a:na havbo mu z ključem napiši: "ne znaš parkirat"![]()
![]()
![]()
dejan84 je napisal/-a:lipnik je napisal/-a:na havbo mu z ključem napiši: "ne znaš parkirat"![]()
![]()
![]()
Ej, škode ne delat!!!!!!![]()
Jst mam kr neki slabih izkušenj s tem parkiranjem pred bloki. Ker hodm na mf, morm pač poiskat parkirišče pri bližnjih blokih, ker so ponavadi že vsa parkirišča zasedena, ko pridem u lj (pa tud nimam tolk keša, da bi mel lahk po 10 ur na dan avto parkiran na parkirišču). Nikol nism še nobenga zaparkiru, sam imam pa velikokrat sranje ko pridem nazaj in to sam zato, ker zgleda folk ki živi v unih blokih enostavno ne prenese, da bi kdo drug v dopoldanskem času tam parkiru, tud če so parkirišča frej, ko grejo stanovalci zjutraj v službo. Že ene parkrat se mi je zgodil, da ko sm pršou nazaj, da je nekdo men avto zaparkiru in sm mogu pol po blokih zvonit, čigav avto je. No, sam to še gre, sam ko mi pa delajo škodo, pol mi pa ni več kul. Že velikokrat sm mel dvignjene brisalce, al pa metlce na tle pometane, sam zadnč se je neka p*****a spomnla špegle zapognt - in to naprej!!!!!! Še dobr da mi jih ni polomu, prasc madafakrski!!!![]()
![]()
Pa še ko jim to ni dost, mi grejo rise po avtu delat!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PA kaj je s folkom, da ga žulijo reči od drugih!!!! Enkrat sm vidu ene tamale (no, tm nekje srednja šola, da naute rekl, da se na froce spravlam), kako so z marelami tolkli po avtih in delali rise po njih. Takrat sm dva prjel pa jih stresu tm pred vsem folkom k se je tam sprehaju, trije so pa ušli. [b]Ampak, če bom še kdaj koga dobil, da mi dela škodo po avtu, pa mi je čist vseen, kolk bo velk, ga bom pregonu k cgana!!!!!!!
![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov