Sedaj me pa zanima koliko je minimalna dovoljena hitrost na AC. A se kaj razlikujeta oba pasova? Ker vem da imajo nekateri vse pri roki, bi bilo lepo, da posredujejo te hitrosti iz zakona, da ne bo eden bolj pametn ko drugi koliko je.

X-Hair je napisal/-a:Ker je kdaj v sluzbi tudi cas za debato nam je danes padla ena huda ideja, ki jo je sprozil en pacijent, ko se je baje vozil po gorenski AC 19km/h. Porocil ne gledam, radia tut ne poslusam tak da ne vem okol tega nic.
Sedaj me pa zanima koliko je minimalna dovoljena hitrost na AC. A se kaj razlikujeta oba pasova? Ker vem da imajo nekateri vse pri roki, bi bilo lepo, da posredujejo te hitrosti iz zakona, da ne bo eden bolj pametn ko drugi koliko je.Debata se nadaljuje.
s3c je napisal/-a:Trikrat sem šel skozi tvoje besedilo pa ne morem razbrati, kaj je tu genialnega!?
Fullback je napisal/-a:s3c je napisal/-a:Trikrat sem šel skozi tvoje besedilo pa ne morem razbrati, kaj je tu genialnega!?
ubistvu tut jst ne razumem?!![]()
golf_c je napisal/-a:M3 je napisal/-a:hja a mislite eno protestno vožnjo naredit tako da delno zaprete promet?
bilo bi zanimivo ja.
pomoje je res tole mislu.....
Fullback je napisal/-a:s3c je napisal/-a:Trikrat sem šel skozi tvoje besedilo pa ne morem razbrati, kaj je tu genialnega!?
ubistvu tut jst ne razumem?!![]()
s3c je napisal/-a:Trikrat sem šel skozi tvoje besedilo pa ne morem razbrati, kaj je tu genialnega!?
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov