urosbe je napisal/-a:Danes v Sloveniji dobil do sedaj najcenejšo ponudbo za Bridgestone RE050 ali S03 (ista cena) in sicer 32k SIT/komad. Sem pa mimogrede vprašal še, če bi nas več vzelo, koliko bi bilo še ceneje, pa je rekel stvar dogovora, da bi moral osebno pridet tja... skratka, tole že kar vredu cena za tako gumo, čeprav iščem še ceneje...
urosbe je napisal/-a:Hy!
Kupujem nove gume dimenzije 205/40R17 in se odločujem med:
Bridgestone Potenza RE050
Bridgestone Potenza S03
Toyo PROXES T1-R
Moja osebna izkušnja: zelo zadovoljen z nizko obrabo Bridgestone Potenza RE720 in nezadovoljen z glasnimi Toyo Proxes T1-S.
Kakšne izkušnje imate bi (če kdo vozi katero od teh treh gum)?
LP
Uroš
Žan je napisal/-a:js bi se odločil za Bridgestone S03-PP...mi mo jih imeli na avtu, pa držijo nenormalno...
ClioFan je napisal/-a:Je biu pa letos en dogodek, ko smo se na morje peljal, ki me je še bolj prepričall. Jst spredi s toyo, kolega zadi z bridgestone potenza. Vozilo sva se isto hitro, eden za drugim, nakar njega kar naenkrat zmanjka v vzratnem ogledalu. Aja pa mokra cesta je bla.
dejan84 je napisal/-a:Glede bridgestonk: jst sm kupu zimske LM25 pa se pelejo supr, zato tud letne bridgestonke iščem
menjekul je napisal/-a:ClioFan je napisal/-a:Je biu pa letos en dogodek, ko smo se na morje peljal, ki me je še bolj prepričall. Jst spredi s toyo, kolega zadi z bridgestone potenza. Vozilo sva se isto hitro, eden za drugim, nakar njega kar naenkrat zmanjka v vzratnem ogledalu. Aja pa mokra cesta je bla.
bridge majo ful dober oprijem na mokrem kako ga je kar "zasukalo"![]()
dejan84 je napisal/-a:Kolk pa kej zdržijo S-03? Jst iščem gume mal boljše kvalitete (tko da kleber pa kake matadorke odpadejo :P ), sam morjo bit pa obvezno za 2 sezoni. Na žalost si s študentskim delom ne morem vsako leto privoščiti novega kompleta gum.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov