maniac je napisal/-a:
pa ne kupujte takšnih primerkov, ker če vas dobim ste avtomatsko mrtvi (krivi ne krivi)!!!
Golfy je napisal/-a:maniac je napisal/-a:
pa ne kupujte takšnih primerkov, ker če vas dobim ste avtomatsko mrtvi (krivi ne krivi)!!!
Kaj groziš? sam si si kriu
maniac je napisal/-a:pred mesecem dni so mi vlomil v avto (twingo itak) in mi sunal radio
JVC KD-LH7R na mp3 v ljubljani
včeraj so mi v trbovljah (gledat sm šel pride) sunal
PIONEER DEH 3600 MP mp3...nov oz. star 14 dni!
če se karkoli podobnega pojavi v kakih oglasih za sumljivo ceno al karkol podobnega oz. če zasledite kakega,ki se prodaja brez škatle in računa mi prosim sporočte v tole temo!
(se bom zgovarjal na stanje trenutne neprištevnosti)
edino dobr, da so ključavnice na twingih tulk za en k***, da jih ni treba uničit, da prideš not.
mi je polcaj lepo včeri razložu, kako se ta stvar popravi brez obiska servisa!
sam naj mi še kdo zagovarja narkiče (pa ne prek foruma, ker tu so itak vsi glasni) pa mu na licu mesta bučo ofnem!
bolani moj k...., ta folk je treba s ceste spravt!!! (pod rušo)
in vem, niso krivi samo narkiči-ampak jih poznam kr neki in vsi bi še lastno mamo okradl in prodal za en fiks!
eh, se bom nehu razburjat, ker nima ravno smisla.
lp in hvala za kakšne informacije
ps: in ne, nisem optimist, da bi moj radio dobil nazaj, bi pa z veseljem, kakmu lopovu zagrenil življenje!
maniac je napisal/-a:pred mesecem dni so mi vlomil v avto (twingo itak) in mi sunal radio
JVC KD-LH7R na mp3 v ljubljani
včeraj so mi v trbovljah (gledat sm šel pride) sunal
PIONEER DEH 3600 MP mp3...nov oz. star 14 dni!
če se karkoli podobnega pojavi v kakih oglasih za sumljivo ceno al karkol podobnega oz. če zasledite kakega,ki se prodaja brez škatle in računa mi prosim sporočte v tole temo!
(se bom zgovarjal na stanje trenutne neprištevnosti)
edino dobr, da so ključavnice na twingih tulk za en k***, da jih ni treba uničit, da prideš not.
mi je polcaj lepo včeri razložu, kako se ta stvar popravi brez obiska servisa!
sam naj mi še kdo zagovarja narkiče (pa ne prek foruma, ker tu so itak vsi glasni) pa mu na licu mesta bučo ofnem!
bolani moj k...., ta folk je treba s ceste spravt!!! (pod rušo)
in vem, niso krivi samo narkiči-ampak jih poznam kr neki in vsi bi še lastno mamo okradl in prodal za en fiks!
eh, se bom nehu razburjat, ker nima ravno smisla.
lp in hvala za kakšne informacije
ps: in ne, nisem optimist, da bi moj radio dobil nazaj, bi pa z veseljem, kakmu lopovu zagrenil življenje!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov