Yagi-san je napisal/-a:furious je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:BR Goodrich je edina firma, k ma nekaj imena izmed teh treh...
se nebi strinjal kleber je veliko bolj kvalitetna guma
.... se pa jaz nebi strinjal. Sam sem imel BF Goodrich Profiler 215/45/17 in jo lahko samo prehvalim![]()
Yagi-san
modrina je napisal/-a:Zanima me kakšne so vaše izkušnje z letnimi gumami KORMORAN, BF GOODRICH, KLEBER. Ali je med temi gumami kaj razlike oprijem, hrup , mokro cestišče, čas uporabe itd...
Treba se bo odločiti in kupiti neke dobre gume ki so cenovno sprejemljive.
Gre za dimenzije 155 R13 80.
Hvala za odgovore
JohnyR je napisal/-a:modrina je napisal/-a:Zanima me kakšne so vaše izkušnje z letnimi gumami KORMORAN, BF GOODRICH, KLEBER. Ali je med temi gumami kaj razlike oprijem, hrup , mokro cestišče, čas uporabe itd...
Hvala za odgovore
Pri tej velikosti gum je čisto vseeno kaj kupuješ, ker so gume teh dimenzij tako ali tako v nižjem razredu.
Priporočam ti lahko edino Pirelli
Sm4jli je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:modrina je napisal/-a:Zanima me kakšne so vaše izkušnje z letnimi gumami KORMORAN, BF GOODRICH, KLEBER. Ali je med temi gumami kaj razlike oprijem, hrup , mokro cestišče, čas uporabe itd...
Hvala za odgovore
Pri tej velikosti gum je čisto vseeno kaj kupuješ, ker so gume teh dimenzij tako ali tako v nižjem razredu.
Priporočam ti lahko edino Pirelli
dj ne s takimi! to ti je isto k če bi reku, da k kupuješ avto v nižjem razredu je vseen
kerga uzamš.
vsaka stvar pa čeprav v nižjem razredu ima neke prednosti in slabosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov