swifthead je napisal/-a:naenkrat se prikaze en z belim Meganom in je tko vozu da so vsi sam gledal, se celo Pugi je parkiral!pol je en s kamero snemal in ta z Meganom ga je tok navdusu da je bl nega snemu!
eXtreme je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Aja, pa še to - kako lahko karkol ocenjuješ o vožnji nekoga po neoznačenem parkirišču.. Pomoje se bolj ocenjuje vožnjo po progi an.
Ravno to sem hotu rect... Pugi, imas kje posnetke iz sorce, al so sezmer na kamer?
swifthead je napisal/-a:Zadnc v petek sm bil pr Dolgmu Mostu k je ful zapdau sneg in je tm en folk shreku pocez med parkiranimi avti!pol tm vidm kokr d bi biu en Peugot srecanje -206CC,406Coupe in glej ge glej nas mojster PUGI z svojo 307!!!pa se je Pugi odlocu da mau odpele pocez, k ostali od tistih Peugotov so bli prevec fancy in so stal in gledal k eni butli -RES PATETICNO!!!no in pol je Pugi odpelu in je biu skor dobr, zakaj? naenkrat se prikaze en z belim Meganom in je tko vozu da so vsi sam gledal, se celo Pugi je parkiral!pol je en s kamero snemal in ta z Meganom ga je tok navdusu da je bl nega snemu!!!upam da bo posnetek gor!!aja ta z Meganom ga je tm shrekal do 3eh pol so ga policaji dol spodil!!!jest sm vse skup lepo opazoval v Leonu TDI in sm ga tut predtem po shrek pelu pol sm pa nehu k sm vidu kva ta z Meganom obvlada!!!upam da bo se kdaj tak drift in naslednc k zapade se tm dobimo!Velja?!
PS. ta z Meganom je baje alias Biskvitek!!!!!
Pugi je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Aja, pa še to - kako lahko karkol ocenjuješ o vožnji nekoga po neoznačenem parkirišču.. Pomoje se bolj ocenjuje vožnjo po progi an.
Ravno to sem hotu rect... Pugi, imas kje posnetke iz sorce, al so sezmer na kamer?
Gape jih ma še. To zadevo bomo dal na dvd - ko bo dobiš, lih dons sem mu spet zatežil, tako da mislm da bo kmal. Mislm da ne bo to javno, ker se na nekaterih posnetkih vidi kakšni kreteni smo v bistvu, pa ne z avti, ampak zunaj njih... Naročila bomo vrjetn pobiral na ZUP forumu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov