lisko je napisal/-a:Nič kaj novga.... je že dans ponoč blo -18 stopinj pr nas....... nazadnje ko je tist mraz bil je blo -23 pr nas....... avtek mi stoji skoz zunaj in do zdej še nisem mel blemov z nafto...
Aja tankam pa kje pride pa brez kakršnih koli aditivov.
M3 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Nič kaj novga.... je že dans ponoč blo -18 stopinj pr nas....... nazadnje ko je tist mraz bil je blo -23 pr nas....... avtek mi stoji skoz zunaj in do zdej še nisem mel blemov z nafto...
Aja tankam pa kje pride pa brez kakršnih koli aditivov.
dobro tebi to gre! jaz pa na obali sem ročno zjutraj dobo zmrznjenooz.
tam no kjer pač zmrzne ta zadeva
Zlatan_ je napisal/-a:M3,a ti si ročno zaegoval pozimi??Kok si ti str???
Jest mam dti nobenih aditivov ne dajem nkol v nafto in nism mel še nkol problema z vžigom zmer vžge k mina.
bizi10 je napisal/-a:Tole bo pa svinjsko mrzlo če bo res tko.Tu je torej na mestu vprašanje za lastnike TDI-jev in HDi-jev kdaj lahko še prižgeš mašino če si parkiran zunaj? Torej Petrolova nafta bi naj bila "vozna" do -15 stopinj? Je z OMV-jem, Shellom kaj drugače? Pri kakem minusu se lahko še prižge mašina?
lisko je napisal/-a: nazadnje ko je tist mraz bil je blo -23 pr nas
furious je napisal/-a:ročna lahko zmrzne.še rajši diski kot pakne.poizkusi enkrat pa boš videl.jih ne dobiš narazen da se na glavo postavš dokler se ne ogrej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov