Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Kerih dvajset minut na naših cestah

Napisal/-a Turbobitch To mar 01, 2005 1:04 pm

Skratka vse se začne ob deseti uri na Tržaški cesti v Ljubljani. Zavijam desno na Tržaško, kot tretji u vrsti, zavijem lepo desno ko tisti spredaj kr naenkrat zabremza (nkjer nobenga) ampak dobr zabremzam. Končno pridem na cesto mi pešc uleti čez rdečo direkt pred avto. #%&/ je mel srečo. Dobr tud uredu. Se peljem naslednjih 100m me prehiti ena mamca zavije pred mene in se fura pos redini dvopasovne ceste. Nič jasn. En uzadi hupa- nič. Končno se baba sprav dol, že se mi pred mano naserje kombi z prbližn 40 km/h smrdel ka pes, mislm kva se voz po cestah. Nasledn križišče že en taxist zavija desno. Tam se desno ne sme zavijat, še pasa ni za to. Se nagužvamo za njemu ka flaše u prizvodni. Se odstrani in poz nadaljuejm iz Tržaške proti Dunajski. Naslednih tri minute sem si mal oddahnil. Ampak sam 3 minute. Že tm ena fakihn nesreča. kr neki. Zapeljem do dunajske. Zavijem levo na Dunajsko, glejga zlomka. Baba gre prečkat tri pasove, da bo šla iz čist čevga na čist desnga, pa to tko like 30 km/h. Bedaki pa jo tud noben ne spusti. (da se je rešmo:)) Se peljem spet sto metrov samofor za pešce. Rdeča, b**** z xy avtom direkt čez rdečo. :evil: Juhu se peljem spet sto metrov, Zavijam spet levo čez dunajsko. Gužva na odstavnem pasu, 3 folka ubrača tm ka ne sme. Traja spet neki minut. Pridem jst na vrsto , začne utripat zelena, 3 avti u križišču, nom se gužvou, lepo ustavim in HUP HUP od uzadi. Ja na srečo me ni nabou:) Ma s takimi se ne okvarjam. Med čakanjem opazim na drugi strani nissana 300 zx. Rečm hudo , se pržge zelena in un ga odpiči (HUDO) en str fotr za volanom. :D Zapelm levo vidm da se neki svet na drugi strani, pogledam, BENTLEy (pa ne od Hrvatiča, ampak en z lj tablcami, sive barve, pa fleshi felgami. Hudo res hudo. Veselje pač ni trajal dolg me eže en izzsil iz desne. Pa ka bi dal saj gas, ne on kr neki muti. Jst ves penast unga butast gledam pa ne opazm da mi en pešc direkt pred avto skoč. Zavijem levo najdem park plac, komi saj naši cestarji so splužl ne sploh. Parkiram ke na sneg, grem vn in pridm za dve minut nazaj. Praska na avtu in premaknen špegu.

Vse prou in prav. Pač naše ceste. Pol pa se odpravim nazaj pa me za konec še model z najbolj hudim avtom (5 turbo ) priprav do tega da se mu komi izognim in zapeljam kr na pločnik. Dobr pol me pa še policaj ustav.

Čimmanj takih minut ka mam slab srce.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To mar 01, 2005 1:15 pm

Ja fak ne...samo takih tem ma vsen počas dost.

Zakaj se ne da pod sticky eno temo za vse neumnosti ki jih videvamo po cesti. Ker če bi jz vsakič ko sem mel 20 slabih minut za volanom takele spise pisal bi lahko vsak drug dan eno temo odpru.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To mar 01, 2005 1:17 pm

Ja no, jest sem že učerej preveru koledar če je kkšna luna mogoče, ker so se že učerej traparije dogajale po cest, pa to ne samo po LJ ampak vse od LJ pa do Bleda.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To mar 01, 2005 1:18 pm

ja no...pl pa nč čudnga da se tm pa tm kermu mau odpele
js če sam pomislm da morm kej z avto v lj mi grejo kr kocine pokonc....pa brez zamere ljubljančani , ampak kar se tiče prometa pa cest pa gužve pa ukradl so mi radio pa bla bla bla...je ljubljana u pi2di čist
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To mar 01, 2005 1:22 pm

no ko je glih taka tema. se peljeva prej z punco (ona vozila) po vojkovi pol pa zapeljeva na baragovo. in tam gre večina folka rajši čez cesto kot pa čez prehod 15 metrov naprej. ok tam tko al tko nobenmu takmu ne ustavim. in kva se dons zgodi. dve kokli se veselo pričata dobesedno na sredi ceste. vsi ostali vozniki so šli okol, še tamal je hotla pa sm ji reku pel naravnos, prtisn sklopko pa gas, jaz pa lepo roko na hupo pa sva šla v leru proti tem kuram. itak skočta stran na rob ceste in se midva mimo odpeljeva. pogledam u špegu če je blo kej efekta. in vidi ti budale. postavta se nazaj kjer sta ble. matr če bi bil spet slabe volje bi se obrnu in jih šel dobesedno zbit z avtom.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To mar 01, 2005 1:24 pm

A je sploh vredno komentarjev.
We are still on balkan teritory!

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To mar 01, 2005 2:07 pm

tako ti je u glavnom gradu. je** ga. pač vsak dan.

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Napisal/-a kochar To mar 01, 2005 2:13 pm

Kako si si sploh zapomnil vse to :lol:

Sicer pa-včasih me prime ob vseh teh pacientih da bi si en rocket launcher zmontiral na streho :twisted: :lol:
I'll be back.

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke To mar 01, 2005 2:14 pm

:roll: ok, saj vse lepo in prav, ampak kako se človek namuči, da prebere ta spis od turbobitcha, :bonk
pa brez zamere, ampak res bi bilo lažje, če bi se vsaj malo potrudil pa približno v slovenščini napisal :D

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To mar 01, 2005 2:27 pm

Mene je zmeri kr mal strah če moram it v LJ, nikol ne vem če bom živ domov prišel :ue

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To mar 01, 2005 2:32 pm

ban je napisal/-a:Mene je zmeri kr mal strah če moram it v LJ, nikol ne vem če bom živ domov prišel

Sedaj se bo pa zacel :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To mar 01, 2005 2:53 pm

X-Hair je napisal/-a:
ban je napisal/-a:Mene je zmeri kr mal strah če moram it v LJ, nikol ne vem če bom živ domov prišel

A je tebe tudi kaj strah ko prides v Lj? :twisted: :pop: :-:o

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 01, 2005 3:28 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:

A je tebe tudi kaj strah ko prides v Lj? :twisted: :pop: :-:o

LP, Klemen

itak da ga je... veš kolk frizerjev hodi v lj po cestah :P :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To mar 01, 2005 5:13 pm

Js dons ne smem več videt LJ tablce... :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To mar 01, 2005 6:08 pm

Pugi je napisal/-a:Js dons ne smem več videt LJ tablce... :evil:

Tebe sem pa srečal na celovški, se mi zdi. Drugač sem pa jaz lepo peš po lj brez problema :P .

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm To mar 01, 2005 6:24 pm

Slika :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To mar 01, 2005 7:59 pm

Hehe Ljubljana je zakon za vozt.največji drek je med 15.30 pa do 17.00.med tem cajtom hod folk iz službe in je res za popizdit.men je tok luštn, ko pridem recmo v kranj(tm k je mac) in se vse tko počas premika,ni nobene gužve,dost je za parkirat,nisem še vidu,da bi kdo res velko pizdarijo naredu...
drek je v lj,ker je preveč prometa pa noben še ni slišu za prometne znake,kaj pomenjo barve na semaforjih...mislm da so vsi delal doktorate iz troblenja :roll:
sicer pa največji drek po lj delajo neljubljančani, ki jim nihče ne da prednosti in se jim zdi to nekaj zelo čudnega in ratajo živčni

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To mar 01, 2005 9:08 pm

@turbobitch: hja si pa rojen pod srečno zvezdo res :lol:
sej ne rečem da se ne zgodi takih reči, uh še pa še, pa še, pa še....
sam da ti vse to dogaja v 20 min moreš res malo slab dan imet, alpa
nesrečen dan. drugače pa kaj češ, kot pravjo WELLCOME TO THE JUNGLE :lol: :lol: :lol:
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To mar 01, 2005 9:49 pm

Zelo slikovit opis. Sem se kr mal nasmejou, medtem ko sem bral.
Js pa v 180. kilometrih, ki sem jih dons naredu, enkrat za spremembo nism skor prov nobene mone na cest srečou (razn eno skor čist na konc poti, k me je u Škofji Loki prov grdo izsilu. Ampak kva se bomo po tko super dnevu sekiral za eno mono, k ne ve, da nima prednosti). Pa kaj to, da nism srečou mone. Še vsi, k sm jih srečou so bli tko lepo prjazni. Sm se med drugim pelou tut po eni cesti (baje je bla tist cesta) od Gorenje vasi v Poljanski dolini pa do Cerkna čez ene hribe po kolovozih, kjer se srečat ne da splojh in vsi, k sm jih srečou, so tko lepo prjazno počakal v celem snegu, potem, ko smo se srečavali, so se lepo nasmehnili in pomahali. Včasih sem počakov tut js in tisti, katerega sem čakal, je bil tako vesel, da so mahali vsi, ki so bili v avtu (iz enega avta je mahala tudi cca. 80-letna mama). Tko, da pr men so si slovenski vozniki danse pridobili eno veliko + točko, zaradi katere se nekaj časa ne bom jezil na tiste, ki ne znajo vozit.
Hvala vsem, ki sem jih danes srečal na cesti za njihovo dobro voljo, ki mi je med drugim res polepšala dan! Še obstajajo dobri vozniki.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm To mar 01, 2005 10:22 pm

Zanimivo, tiste "kolovoze" tam od Cerknega naprej jaz še kar dobro poznam in večkrat mi je nasproti brezobzirno pridivjal kakšen kamjon, kot pa da bi me kdo počakal... :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov