Skratka vse se začne ob deseti uri na Tržaški cesti v Ljubljani. Zavijam desno na Tržaško, kot tretji u vrsti, zavijem lepo desno ko tisti spredaj kr naenkrat zabremza (nkjer nobenga) ampak dobr zabremzam. Končno pridem na cesto mi pešc uleti čez rdečo direkt pred avto. #%&/ je mel srečo. Dobr tud uredu. Se peljem naslednjih 100m me prehiti ena mamca zavije pred mene in se fura pos redini dvopasovne ceste. Nič jasn. En uzadi hupa- nič. Končno se baba sprav dol, že se mi pred mano naserje kombi z prbližn 40 km/h smrdel ka pes, mislm kva se voz po cestah. Nasledn križišče že en taxist zavija desno. Tam se desno ne sme zavijat, še pasa ni za to. Se nagužvamo za njemu ka flaše u prizvodni. Se odstrani in poz nadaljuejm iz Tržaške proti Dunajski. Naslednih tri minute sem si mal oddahnil. Ampak sam 3 minute. Že tm ena fakihn nesreča. kr neki. Zapeljem do dunajske. Zavijem levo na Dunajsko, glejga zlomka. Baba gre prečkat tri pasove, da bo šla iz čist čevga na čist desnga, pa to tko like 30 km/h. Bedaki pa jo tud noben ne spusti. (da se je rešmo:)) Se peljem spet sto metrov samofor za pešce. Rdeča, b**** z xy avtom direkt čez rdečo.

Juhu se peljem spet sto metrov, Zavijam spet levo čez dunajsko. Gužva na odstavnem pasu, 3 folka ubrača tm ka ne sme. Traja spet neki minut. Pridem jst na vrsto , začne utripat zelena, 3 avti u križišču, nom se gužvou, lepo ustavim in HUP HUP od uzadi. Ja na srečo me ni nabou:) Ma s takimi se ne okvarjam. Med čakanjem opazim na drugi strani nissana 300 zx. Rečm hudo , se pržge zelena in un ga odpiči (HUDO) en str fotr za volanom.

Zapelm levo vidm da se neki svet na drugi strani, pogledam, BENTLEy (pa ne od Hrvatiča, ampak en z lj tablcami, sive barve, pa fleshi felgami. Hudo res hudo. Veselje pač ni trajal dolg me eže en izzsil iz desne. Pa ka bi dal saj gas, ne on kr neki muti. Jst ves penast unga butast gledam pa ne opazm da mi en pešc direkt pred avto skoč. Zavijem levo najdem park plac, komi saj naši cestarji so splužl ne sploh. Parkiram ke na sneg, grem vn in pridm za dve minut nazaj. Praska na avtu in premaknen špegu.
Vse prou in prav. Pač naše ceste. Pol pa se odpravim nazaj pa me za konec še model z najbolj hudim avtom (5 turbo ) priprav do tega da se mu komi izognim in zapeljam kr na pločnik. Dobr pol me pa še policaj ustav.
Čimmanj takih minut ka mam slab srce.