darkdog24 je napisal/-a:Pa f*** ej glih v Švedski ko se trudijo met najmanj smrtnih žrtev v Evropi in so na prvem mestu po varnosti v cestnem prometu, do leta 2010 mislijo doseč 0 smrtnih žtev in 0 poškodovanih v prometnih besrečah.
Zzooommm je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Pa f*** ej glih v Švedski ko se trudijo met najmanj smrtnih žrtev v Evropi in so na prvem mestu po varnosti v cestnem prometu, do leta 2010 mislijo doseč 0 smrtnih žtev in 0 poškodovanih v prometnih besrečah.
In potem svizec zavije čokolado v folijo al kako gre že to...
Zzooommm je napisal/-a:Hotel sem reči, da se mi to zdi nemogoče, ne pa da okoli govoriš neresnico. Če bodo imeli švedi v letu 2010 0 mrtvih in 0 poškodovanih v nesrečah, ti osebno na dom dostavim gajbo pira/soka/mineralne vode ali karkoli pač najraje piješ.
PS: Imaš mogoče kakšno povezavo do podatkov o mrtvih za leto 2004 in prej v EU?
Zzooommm je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Pa f*** ej glih v Švedski ko se trudijo met najmanj smrtnih žrtev v Evropi in so na prvem mestu po varnosti v cestnem prometu, do leta 2010 mislijo doseč 0 smrtnih žtev in 0 poškodovanih v prometnih besrečah.
In potem svizec zavije čokolado v folijo al kako gre že to...
menjekul je napisal/-a:prav je da se malomarnost kaznuje. bogi tisti ljudje, ki tam živijo. pričakuješ testne voznike huje kot napad nato pakta. katastrofa
zanimivo, da so opremo, ki dejansko meri hitrost avtomobila takoj odstranili in jo zdaj pač ne morejo priložit kot dokaz, da je temu bilo res tako ( da je bila hitrost le okoli 50-60km/h). vedno en naje*e...
s_mande je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:prav je da se malomarnost kaznuje. bogi tisti ljudje, ki tam živijo. pričakuješ testne voznike huje kot napad nato pakta. katastrofa
zanimivo, da so opremo, ki dejansko meri hitrost avtomobila takoj odstranili in jo zdaj pač ne morejo priložit kot dokaz, da je temu bilo res tako ( da je bila hitrost le okoli 50-60km/h). vedno en naje*e...
Pa dobro ljudje,konec koncev se lahko zgodi tudi nam pa nismo nobeni testni vozniki kot oni so tudi normalni ljudje in vsakemu od nas se lahko zgodi kaj taksnega,vsak dan sedemo v avto in s tem povecamo stevilo nevarnosti,ce ne mi pa kdo drug.
Menjekul neboj se bodo cloveka kaznoval,kako pa ves da zaradi malomarnosti,ni treba govoriti tako povprek,bogi clovek in tisti starsi in bratje,sestre ki je nazalost umrla.
Se enkrat ponavljam lahko se zgodi meni,tebi,ostalim bog ne daj recem jaz,pa naj bo to malomarnost(prehitra voznja,neupostevanje predpisov...)saj smo se vedno ljudje ki delamo napake,zato nas tudi tepejo.
Sorry ta OFFTOPIC sam si nisem mogel kaj ko sem prebral menjekul-ov post.Nisem mislil kaj slabega zato brez zamere.
Master7 je napisal/-a:Multitalenti so pomojem testiral autopilota, pa jim je mal spodletel. Zooom, ne prbijat, da je policija gor nesposobna, če pa vela Švedska za najbolj varno državo v zvezi cestnim prometom. Gor je redkokdo da ne upošteva pravila, ki jih določa zakon. Ta folk k pa je testiru ta nove esice pa itak niso bli Švedi.
LP
Janez Blond je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:Multitalenti so pomojem testiral autopilota, pa jim je mal spodletel. Zooom, ne prbijat, da je policija gor nesposobna, če pa vela Švedska za najbolj varno državo v zvezi cestnim prometom. Gor je redkokdo da ne upošteva pravila, ki jih določa zakon. Ta folk k pa je testiru ta nove esice pa itak niso bli Švedi.
LP
Bojda mata Mercedes pa Microsoft med sabo pogodbo, pa je autopilota mal čru načel, al pa ko je zavijal ga je prašu Are you sure, pol je pa kliknu yes, se je pa sistem ubesu.
menjekul je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:prav je da se malomarnost kaznuje. bogi tisti ljudje, ki tam živijo. pričakuješ testne voznike huje kot napad nato pakta. katastrofa
Pa dobro ljudje,konec koncev se lahko zgodi tudi nam pa nismo nobeni testni vozniki kot oni so tudi normalni ljudje in vsakemu od nas se lahko zgodi kaj taksnega,vsak dan sedemo v avto in s tem povecamo stevilo nevarnosti,ce ne mi pa kdo drug.
Menjekul neboj se bodo cloveka kaznoval,kako pa ves da zaradi malomarnosti,ni treba govoriti tako povprek,bogi clovek in tisti starsi in bratje,sestre ki je nazalost umrla.
Se enkrat ponavljam lahko se zgodi meni,tebi,ostalim bog ne daj recem jaz,pa naj bo to malomarnost(prehitra voznja,neupostevanje predpisov...)saj smo se vedno ljudje ki delamo napake,zato nas tudi tepejo.
Sorry ta OFFTOPIC sam si nisem mogel kaj ko sem prebral menjekul-ov post.Nisem mislil kaj slabega zato brez zamere.
1. ko sedem v avto ne povečujem "število" nevarnosti. če je pri tebi drugače...speak for urself
2. kaj se ti zdi, da testni vozniki peljejo avto kot nedeljski vozniki?![]()
3.o sorodnikih preminule tak in tak nisem nič rekel. oziroma sem rekel, da mora bit tam grozno živet, če je tok testnih voznikov.
4. ne klič hudiča. naj se zgodi komur hoče. jaz ne silim v težave tam kjer ni treba!
5. drugega odstavka pa nisi komentiral. če se "lahko zgodi vsakemu" povej zakaj so takoj odmontirali naprave ki do dejansko merile hitrost![]()
![]()
6. in kako bi ti postopil v tem slučaju, če bi moral razsojat? 1 leto pogojno?
sej jst si tud nisem mogel kaj pa sem moral odpisat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov