Žune je napisal/-a:A potem je vse ful cenej verjetno a?
Eddy-k2 je napisal/-a:Bi te lahko prosil da malo pogledaš za starejšimi BMWji koliko jih kaj ima in v kakšnem stanju.....?Predvsem za E30 trojko se mi gre....
M3 je napisal/-a:ma po mojem bojo tej majhni odpadi zaprli, ampak veliki odpadi kjer dobiš vse
bojo sigurno tisti asfalt dali spodaj. tako da po mojem ni preveč straha okloli tega.
{Grega} je napisal/-a:Sem novopečeni lastnik Saaba 900, pa me zanima če kdo kaj ve, če jih je kaj po teh odpadih Trst, Udine itd. bi rabil nekaj delov .... bi bil hvaležen za kako info.
LP
Voith je napisal/-a:{Grega} je napisal/-a:Sem novopečeni lastnik Saaba 900, pa me zanima če kdo kaj ve, če jih je kaj po teh odpadih Trst, Udine itd. bi rabil nekaj delov .... bi bil hvaležen za kako info.
LP
dej ce bos sel, pa ce bos najdu, bojo skor zihr tud volvoti kje v blizini. ce slucajn kje vids kksnga 850 bi ful prosu ce mi lahk odmontiras tisto zaponko za pas pri sovozniku, ker pr nasi vulvici je ta shit v kurcu in pol skos najedajo une lucke za pas.
sam ok sm prelimu s crnim izolir trakom :>
no ce slucajn dobis pm pa se zmenmo kj
drgac pa btw js sm meu saaba 99 2.0 letnik 79 in je biu res ibr strojce nebi tok svinsko velik bencina pokonzumiru bi ga meu takoj spet. kako se pa kj 900 obnese glede porabe? a to mas 2.0 saab masino not al kj druzga? stromberg fergazerji sekajo
Vontz je napisal/-a:{Grega} je napisal/-a:Sem novopečeni lastnik Saaba 900, pa me zanima če kdo kaj ve, če jih je kaj po teh odpadih Trst, Udine itd. bi rabil nekaj delov .... bi bil hvaležen za kako info.
LP
Komaj si kupil SAABa in ze isces dele po Italiji. Kako mi je to znano![]()
Lep pozdrav
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov