Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

carglass v mb? wtf? sramota

Napisal/-a RegY Po mar 07, 2005 5:21 pm

Tako, sedaj pa dovolj! jaz sem besen kot nek ris...

Da vam napišem zgodbo in pa zakaj sem tako jezen:

Nekaj časa nazaj mi je na cesti priletel kamen v šipo, sem šel ocenit na zavarovalnico. Cenilec me pošlje na carglass, da mi zaflikajo (zalijejo) luknjico, ki je nastala ob udarcu kamenčka. Luknjica se je poznala še po popravilu, vsaj pajčevina okoli nje, pa tudi popraskali so šipo na dveh straneh. Okoli luknjice pred sovoznikom in direktno pred voznikom (verjetno z nožkom, s katerim odstranijo odvečno maso, al kaj, ne vem), kjer ni bilo potrebnega nobenega popravila.
Z delom nisem bil zadovoljen, logično, da sem vse skupaj reklamiral, dal vso proceduro skoz še enkrat – do cenilca zavarovalnice, ki me je zopet poslal k carglassu, a tokrat po novo šipo.
Danes sem ta termin končno doživel in glej ga vraga:

Šipa zamenjana z neoriginalno, za katero so mi zagarantirali, da bo original, neoriginalne letvice okoli šipe, površno opravljeno delo (na plehu okol šipe kr lepilo? Wtf? Vsrana armaturka, neščiščeno steklo…), razmajana plastika, ki je med steklom in havbo, pa še za povrhu so mi varovalko za notranjo osvetljavo kabine ven vrgli… meni ni jasno kako jim je to uspelo, res ne. pa še samo steklo ima na sovoznikovi strani tisti valoviti lom svetlobe... saj mislim, da si predstavljate kaj mislim. (ravna linija, recimo kak pločnik, kot da je ovinkast :? )

Odsvetujem carglass. Sicer ne vem kako delo opravijo drugje pos lo, ampak v mariboru verjetno nisem edina nezadovoljna stranka. S takim delom definitivno nisem zadovoljen.

jutri grem na servis, kjer servisiram avto, kjer sem jim vso štorijo razložil in bom dobil pisno izjavo, kaj je vse na avtu narobe. s tem bom šel in na carglass in na zavarovalnico, da se pogovorimo kako in kaj. definitivno bo šipa odstranjena iz avta in dana nova noter na servisu z originalnimi deli.

Komentarji?
Zadnjič spremenil RegY, dne Po mar 07, 2005 5:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Po mar 07, 2005 5:37 pm

vprašanje imam samo če je to v mb na studencih, tam ko bi naj bilo elektro podjetje Tabga?

zadnjič sem videl neko tablo "Carglass", ki je kazala proti vhodu v njihovo poslopje.

mam babico tam zraven doma, sem dostkrat tam, v bitvu tam tudi rojen in če je to karkolii v zvezi s Tabgo, oz. njenim lastnikom pol se ne čudim. je par govoric med tistimi ki so tam blizu doma, niso pa za na objavo an internetu...
Govoril sem...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Po mar 07, 2005 5:45 pm

to je blo tam, ja

prej so pa bli stacionirani na integri... baje še prej niso imeli svoje garaže/delavnice v mb
Slika

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Po mar 07, 2005 5:51 pm

Barabe so, ja.Znancu so priznal menjavo sprednjega odbijača za transporterja, k se je zaletu, ampak barabe so mu dal nek rablen pošvasan del.To je pa zvedu šele, ko se je spet zaletu na srečo v mehankarja in mu je le ta povedu, da je ta del že bil razbit

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po mar 07, 2005 6:06 pm

Hey regy - what are hand grenades for?
http://mohaa.gamegate2k.com/images/Mark ... renade.jpg

-Ampak res - a majo oni kako licenco kupljeno, je ta firma neka evropska franšiza; če je lepo digitalca v roke vse lepo dokumentiraj; pošlji po mejlu na sedež in objavi na vse forume svojo štorijo podkrepljeno z slikicami - to bo naredilo maksimalno škodo tako usrani firmi[/img]
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

oo7
Nov uporabnik

Kraj: here , there , everywhere

Napisal/-a oo7 Po mar 07, 2005 6:11 pm

Js osebno pa mam s carglasom dobre izkušnje...Men so zamenjali šipe že v treh avtomobilih in nikjer ni bilo nobenih napak, še nadomestni avto so mi vedno dal.

Sicer je pa v vsakem poslu tko, vedno se najda kakšna nezadovoljna stranka, oz kakšno delo neprofesionalno opravljeno...
Zadnjič spremenil oo7, dne Po mar 07, 2005 6:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
To sm jst ja , Blond ..... Janez Blond

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 07, 2005 6:12 pm

INFINITI je napisal/-a:Hey regy - what are hand grenades for?

hehe se podpisem.

http://isuisse.ifrance.com/heberg/tag_p ... erecode=14

:twisted:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po mar 07, 2005 6:26 pm

oo7 je napisal/-a:Js osebno pa mam s carglasom dobre izkušnje...Men so zamenjali šipe že v treh avtomobilih in nikjer ni bilo nobenih napak, še nadomestni avto so mi vedno dal.

Sicer je pa v vsakem poslu tko, vedno se najda kakšna nezadovoljna stranka, oz kakšno delo neprofesionalno opravljeno...

Ja in kaj ma zdej on od tega če je tebi bilo vse ok; njega so zajebal in to 2 X - jaz bi jebal mater njim in še posebej zavarovalnici ki te je tudi ogoljufala, saj imaš PRAVICO na originalni nadomestni del ne pa na tretjerazredno zamenjavo - živimo v kapitalizmu in počasi se bodo take goljufije in napol posli zelo drago plačevali; Regy ima da zahtevaš kar ti pripada ker si plačal zavarovalnici da poskrbijo zate v takšnih primerih in NEMA MILOSTI, ker si kurbe na račun takih štparanj potem nabijajo multi miljonske odpravnine v upravi in podobno - j*** im mater ker so te ogoljufali
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po mar 07, 2005 6:46 pm

To moraš vedet povsod so iste k**** pr sestri so na ax dal pbarvan odbijač poj se je pa začel kr lušt pa je popenla in so ji dal spet kao novga in glej ga vraga tud ta je bil štrihan pa šipa je uzad spušala(zatesnitev). Vsem se gre sam še za dnar.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po mar 07, 2005 6:52 pm

Media3 je napisal/-a:To moraš vedet povsod so iste k**** pr sestri so na ax dal pbarvan odbijač poj se je pa začel kr lušt pa je popenla in so ji dal spet kao novga in glej ga vraga tud ta je bil štrihan pa šipa je uzad spušala(zatesnitev). Vsem se gre sam še za dnar.

Media3, DEJ POPRAV UN KUR*EV PODPIS!

Pa ne se zajebavat ;)

lp

YOC

8)

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Po mar 07, 2005 6:53 pm

iskreno sožalje RegY in - hvala za opozorilo!
med drugim je ta forum tudi temu namenjen, da si izmenjamo izkušnje glede storitev, da pograjamo in pohvalimo. Res je, če smo že v kapitalizmu, ga dajmo izkoristiti, torej lahko zahtevamo za svoj denar kakovostno in profesionalno uslugo.

No, ja, saj ročna bomba je rešitev, če pa te ni pri roki, pa ajd do šefa, lastnikov, kogarkoli in se pošteno pritožiti, gnjaviti, p*zditi, dati v cajtnge...

Mene npr. moti, da moram, sedaj ko čakam na zamenjavo ruknjenega odbijača, JAZ klicati vsake par dni, če je nadomesti del že prišel iz italije, ker ma tisti, ki je za to odgovoren "tolko strank", jaz pa "boste le zainteresirani za svoj avto" :?: .
Kolega na hondinem servisu (MB), npr. kar z SMS-ji obveščajo kako in kaj, ko ima avto na servisu, je ful zadovoljen...

kaj pa kaka ne prezri tema kot npr: knjiga pritožb in pohval, kjer bi zbirali takšna in drugačna mnenja?
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Po mar 07, 2005 7:00 pm

[HIJACK]Moji prjatlci je en na parkirišču odrgnu odbijač(1 mesec star avto). Zdej pa me zanima a ma ona pravico zahtevat, da da avto na pooblaščen servis zrihtat(barvat)?[/HIJACK]

Hvala!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Po mar 07, 2005 7:01 pm

to pride v novem forumu.

drgač pa, ja...

jutri jim gremo fogliš zlamat :D po domače rečeno... ali podtaknit ogenj v hišo. prvo gremo zjutraj na servis, da naredimo vse skupaj, pa stestiramo kako in kaj, potem gremo na carglass, pol pa še na zavarovalnico. po moje se bo na koncu še nardilo kako spremstvo "strokovnjakov" iz servisa in carglassa, da povejo svoje na zavarovalnici.

v glavnem tak dolgo bo se vleklo, da bom dobil, kar sem hotel že na začetku: novo šipo original na mojem pooblaščenem servisu. zdaj jih pa res že mam dovolj.

žune: ja, ima pravico. če je kasko, pa plača zavarovalnica, ona samo dobi tisti plavi listek, pa gre na servis, kjer bojo vse oni naprej poštimali. čeprav bi tudi lahko zahtevala izplačilo denarja, pa šla kamor ona želi, ampak je boljše, da si sam servis porihta keš... saj je večina servisov že v pogodbi z zavarovalnicami. jaz sem to že naredil, pa ne samo enkrat... jaz zastonj kaska ne plačujem :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po mar 07, 2005 7:05 pm

YOC je napisal/-a:
Media3 je napisal/-a:To moraš vedet povsod so iste k**** pr sestri so na ax dal pbarvan odbijač poj se je pa začel kr lušt pa je popenla in so ji dal spet kao novga in glej ga vraga tud ta je bil štrihan pa šipa je uzad spušala(zatesnitev). Vsem se gre sam še za dnar.

Media3, DEJ POPRAV UN KUR*EV PODPIS!

Pa ne se zajebavat ;)

lp

YOC

8)

Jah jebiga YOC... čas demokracije je. :twisted: Btw .... Media3 ta tvoj podpis :mrgreen: .... Peugeot popapa VW... kaj pa zdej.....? :vc

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Po mar 07, 2005 7:09 pm

RegY je napisal/-a:to pride v novem forumu.

kakšnem novem?
lp pilgrim

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Po mar 07, 2005 7:10 pm

INFINITI je napisal/-a:
oo7 je napisal/-a:Js osebno pa mam s carglasom dobre izkušnje...Men so zamenjali šipe že v treh avtomobilih in nikjer ni bilo nobenih napak, še nadomestni avto so mi vedno dal.

Ja in kaj ma zdej on od tega če je tebi bilo vse ok; njega so zajebal in to 2 X - jaz bi jebal mater njim in še posebej zavarovalnici ki te je tudi ogoljufala, saj imaš PRAVICO na originalni nadomestni del ne pa na tretjerazredno zamenjavo - živimo v kapitalizmu in počasi se bodo take goljufije in napol posli zelo drago plačevali; Regy ima da zahtevaš kar ti pripada ker si plačal zavarovalnici da poskrbijo zate v takšnih primerih in NEMA MILOSTI, ker si kurbe na račun takih štparanj potem nabijajo multi miljonske odpravnine v upravi in podobno - j*** im mater ker so te ogoljufali

Izrazil je svoje mnenje in izkušnje :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Po mar 07, 2005 7:14 pm

pilgrim je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:to pride v novem forumu.

kakšnem novem?

V3 po domače

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=28159
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=25654
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=18476

tolko tem, pa tak malo za prebrat... škoda, da naši člani nič ne berejo :?
Zadnjič spremenil RegY, dne Po mar 07, 2005 7:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Po mar 07, 2005 7:14 pm

Jest sem vedno bil za VW in vedno bom.
Ax pa ni peugeot
Itak pa je naš vozni park VW ozirona seat.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po mar 07, 2005 9:34 pm

EJ regy...... sam ti pa maš vedn in res vedn same bleme..... ti njih iščeš al oni tebe?
Ker resn kok te poznam izmed vseh ljudi maš ti vedn bleme od vsega možnega.....
Ne mi zamert ampak sam povem....Ne vem al si tok zahtevn da te vsaka malenkost dvigne.... al pa maš res smolo.
Drgač pa tist glede neoriginal stekla in slabega dela...... tle sumim jaz zavarovalnico.....Kao mal denarja mal muzke..... Res da ne bi smel tko nardit.... ampak vemo kak je dandanes
Ker jaz sem mel ist original šipo..... a ko sem šel menjat ( ni bil carglas) sem dobu neoriginal..... itak sem se zbuno.In dobil odgovor da na zavarovalnici ne dajo več denarja za original ampak za neoriginal ( kao fora zavarovalnice.... sej tko pa služjo a ne? )
No oki jaz se nisem buno več kaj dost .... mi živci in vse ostalo srasnje le več pomen kot pa avtek ki je itak sam kos pleha u resnic.No pol drugič sem pa mel luknjico.... poklico na carglas.... prišli na dom...... porihtali u pol ure in to je blo to.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY To mar 08, 2005 12:26 am

res je, meni je tud živcov škoda, ampak ne za avto, kot zgleda...

ne vem, no, bom že sporihtal. če je zaradi zavarovalnice, bom itak zahteval, da se na servisu naredi. če ne drugega zaradi garancije, ki mi (morda) lahko gre zarad takega sranja - bom se jutri pogovoril glede tega na servisu.

jaz upam, da to porihtamo že jutri, ker zdaj pa več nebom pridni fantek, kot sem bil do sedaj. če mi kaj nebo v pogodo, bom začel hrulit, da bojo začeli ljudje (vključno z mojo matero, ki gre zraven, kot lastnica avta) začeli industrijske čepke za uhe iskat, ki se uporabljajo v delavnicah nad 100dB!

no, se beremo jutri, ko sporihtamo zadeve, da poročam kje je bil problem (pa kje vse so iskali štople :lol: :twisted: )
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov