Da vam napišem zgodbo in pa zakaj sem tako jezen:
Nekaj časa nazaj mi je na cesti priletel kamen v šipo, sem šel ocenit na zavarovalnico. Cenilec me pošlje na carglass, da mi zaflikajo (zalijejo) luknjico, ki je nastala ob udarcu kamenčka. Luknjica se je poznala še po popravilu, vsaj pajčevina okoli nje, pa tudi popraskali so šipo na dveh straneh. Okoli luknjice pred sovoznikom in direktno pred voznikom (verjetno z nožkom, s katerim odstranijo odvečno maso, al kaj, ne vem), kjer ni bilo potrebnega nobenega popravila.
Z delom nisem bil zadovoljen, logično, da sem vse skupaj reklamiral, dal vso proceduro skoz še enkrat – do cenilca zavarovalnice, ki me je zopet poslal k carglassu, a tokrat po novo šipo.
Danes sem ta termin končno doživel in glej ga vraga:
Šipa zamenjana z neoriginalno, za katero so mi zagarantirali, da bo original, neoriginalne letvice okoli šipe, površno opravljeno delo (na plehu okol šipe kr lepilo? Wtf? Vsrana armaturka, neščiščeno steklo…), razmajana plastika, ki je med steklom in havbo, pa še za povrhu so mi varovalko za notranjo osvetljavo kabine ven vrgli… meni ni jasno kako jim je to uspelo, res ne. pa še samo steklo ima na sovoznikovi strani tisti valoviti lom svetlobe... saj mislim, da si predstavljate kaj mislim. (ravna linija, recimo kak pločnik, kot da je ovinkast

Odsvetujem carglass. Sicer ne vem kako delo opravijo drugje pos lo, ampak v mariboru verjetno nisem edina nezadovoljna stranka. S takim delom definitivno nisem zadovoljen.
jutri grem na servis, kjer servisiram avto, kjer sem jim vso štorijo razložil in bom dobil pisno izjavo, kaj je vse na avtu narobe. s tem bom šel in na carglass in na zavarovalnico, da se pogovorimo kako in kaj. definitivno bo šipa odstranjena iz avta in dana nova noter na servisu z originalnimi deli.
Komentarji?