Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
VW-BUS
Novinec

Nesreča v Kranju!

Napisal/-a VW-BUS Če mar 10, 2005 12:01 am

Včeraj zvečer se je na tistem klancu, tam kjer se pelješ mimo OBI-ja(čez most)
proti križišču za Jesenice, zgodila kar precej huda nesreča.
Eden se je z eno alfo peljal tam mimo OBI-ja ene 100-120 km/h
pol je pa tm ovink v levo po klancu gor in je bla še mal ledena cesta
pa ga je zanesl in je zaril v klanec gor-na travo, jst sm se pa glih mem pelov.
Avto se je enkrat obnu, nato pa pristov na kolesih, Obrnjen pa je bil v obratno
smer.
Ko sem se nazajgrede peljal mimo(čez ene 10min) je bil avto še kar
na cesti (obrnjen v nasprotno smer), nobene policije, rešilcev, samo
na travi je sedel en dečko, ves iz sebe. :shock: :shock: :shock:

Kdo ve kaj več?
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Če mar 10, 2005 12:03 am

Včeraj, 9.3. ali 8.3.?

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Če mar 10, 2005 12:05 am

ja človek božji, pred tvojimi očmi se zgodi nesreča, ti pa ne ustaviš in pogledaš, če treba komu pomagat ali poklicat policijo in rešilca? potem se pa čez 10 min. pelješ mimo pa spet nič?? :roll: vsaj vprašal bi onega, če mu kaj je ali mu koga poklical.

Uporabniški avatar
VW-BUS
Novinec

Napisal/-a VW-BUS Če mar 10, 2005 12:07 am

eXtreme je napisal/-a:Včeraj, 9.3. ali 8.3.?

Se opravičujem, 8.3.
Slika

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Če mar 10, 2005 12:22 am

niti ustavu nis da bi pogledu ce je vse ok? si se spomnu kaj pa ce bi poklicu policijo al pa resilce glede na to da si bil med prvimi na kraju dogodka?! Jst res ne vem kaj je z enimi narobe :roll:

Uporabniški avatar
VW-BUS
Novinec

Napisal/-a VW-BUS Če mar 10, 2005 1:21 am

Sj pred mano je en hotu ustavt, sam je un dečko
kar mahal naj gre naprej...
Slika

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če mar 10, 2005 1:39 am

Ma kwa mislš d si VIP in da če vidš nesrečo da se gre mimo ??? kaj če bi se to teb zgodil pa bi se vsi vozil mim tebe ti pa tm notr ukleščen al kar koli ???? Jao kolk mi gre to na falus .. tut če sm vidu d je že kdo pomagal komu sej zmeraj ustavil in vprašal ter pomagal!!!!!!!!!!
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če mar 10, 2005 2:15 am

sam res. kva je stabo clovek? ce se kj tazga zgodi si DOLZN se ustavt, zavarovat prizorisce, pograbt prvo pomoc pa sam laufat, ker vsaka sekunda je lahko razlika med zivljenjem in smrtjo.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če mar 10, 2005 7:14 am

saj policaje bi poklical :evil:

kak folk ej :x :x

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če mar 10, 2005 7:25 am

sam v takem primeru morš pa res počakat...ja lahko je mahal ampak zihr je bil dečko v šoku in tko to,da se ne smeš na njegovo mahanje zanašat.

jst k sm se 1x fajn raztresu z aprilio sm tko vidu nekateri so se sam mem pelal,pa so me zihr vidl,no pol pa pride en mlad poba s skuterjem pa je vsaj počaku pa vprašu kako sm ter če lahko kaj pomaga oz pokliče reševalce.....tko da res je bilo lepo od njega....itak je pa to tudi dolžnost sam kaj ko je marsikdo ne upošteva,ja žalostno!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
dr alessio
Novinec

Kraj: okolica kranja (zadraga)

Napisal/-a dr alessio Če mar 10, 2005 7:36 am

[LePP] je napisal/-a:Ma kwa mislš d si VIP in da če vidš nesrečo da se gre mimo ??? kaj če bi se to teb zgodil pa bi se vsi vozil mim tebe ti pa tm notr ukleščen al kar koli ???? Jao kolk mi gre to na falus .. tut če sm vidu d je že kdo pomagal komu sej zmeraj ustavil in vprašal ter pomagal!!!!!!!!!!

jap ejga a se spomns une zenske k jo je kamion pomeckov :( :(
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če mar 10, 2005 8:08 am

šmeks je napisal/-a:sam v takem primeru morš pa res počakat...ja lahko je mahal ampak zihr je bil dečko v šoku in tko to,da se ne smeš na njegovo mahanje zanašat.

jst k sm se 1x fajn raztresu z aprilio sm tko vidu nekateri so se sam mem pelal,pa so me zihr vidl,no pol pa pride en mlad poba s skuterjem pa je vsaj počaku pa vprašu kako sm ter če lahko kaj pomaga oz pokliče reševalce.....tko da res je bilo lepo od njega....itak je pa to tudi dolžnost sam kaj ko je marsikdo ne upošteva,ja žalostno!

Ko sem jaz iz ceste dol letel, se je vsak cetrti / peti ustavil, pa vprasal ce rabim kakorsnokoli pomoc. Vsekakor pa so bili to bolj mladi ljudje, mojih let. Pa cepvrav je bil avto cel pa stal na kolesih, pa jaz in bejba poleg avta cakala na vleko.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 10, 2005 8:18 am

Djmo nehat težit zdj njemu, a kdo kej ve od nesreče. Js sm se tam peljal ob cca 8h, potem pa še enkrat ob 10h zvečer, pa nism nič vidu... Kdaj pa je blo to?
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Re: Nesreča v Kranju!

Napisal/-a Courage™ Če mar 10, 2005 8:20 am

VW-BUS je napisal/-a:Včeraj zvečer se je na tistem klancu, tam kjer se pelješ mimo OBI-ja(čez most)
proti križišču za Jesenice, zgodila kar precej huda nesreča.
Eden se je z eno alfo peljal tam mimo OBI-ja ene 100-120 km/h
pol je pa tm ovink v levo po klancu gor in je bla še mal ledena cesta
pa ga je zanesl in je zaril v klanec gor-na travo, jst sm se pa glih mem pelov.
Avto se je enkrat obnu, nato pa pristov na kolesih, Obrnjen pa je bil v obratno
smer.
Ko sem se nazajgrede peljal mimo(čez ene 10min) je bil avto še kar
na cesti (obrnjen v nasprotno smer), nobene policije, rešilcev, samo
na travi je sedel en dečko, ves iz sebe. :shock: :shock: :shock:

Kdo ve kaj več?

stari pa jaz res več ne vem kaj folk je fukjen al kaj. Dobro da se nisi na drugi strani ceste parkiral pa začel kokice jest.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če mar 10, 2005 8:29 am

pa dejte mu zdej nehat utrujat...sej je dojel, da bi se mogu ustavt!! zdej nej pa nekdo pove ce kaj vec ve

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če mar 10, 2005 8:40 am

kaj pa vi vsi ostali hočte slišat? da ga kdo s foruma pozna?

djte nehat objavljat te brez vezne debate kot so nesreče. če pa že imate tako potrebo po tem se pa naj odpre poseben topic (kot npr. avto.net) pa tam uživajte ob branju :x

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Če mar 10, 2005 8:50 am

Mogoče veš katera Alfa je bila?
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če mar 10, 2005 9:49 am

dr alessio je napisal/-a:
[LePP] je napisal/-a:Ma kwa mislš d si VIP in da če vidš nesrečo da se gre mimo ??? kaj če bi se to teb zgodil pa bi se vsi vozil mim tebe ti pa tm notr ukleščen al kar koli ???? Jao kolk mi gre to na falus .. tut če sm vidu d je že kdo pomagal komu sej zmeraj ustavil in vprašal ter pomagal!!!!!!!!!!

sej glih zrt tega in podobnih stvari me razpizdi d kej tacga slišm :cry:
PaPy

Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če mar 10, 2005 9:58 am

[LePP] je napisal/-a:
dr alessio je napisal/-a:

sej glih zrt tega in podobnih stvari me razpizdi d kej tacga slišm :cry:

katere? povej vec k nevem :roll:

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če mar 10, 2005 10:21 am

na izhodu avtoceste kranj zahod se je pred mesci nardila nesreča s smrtnim izidom. V časopisih je bilo zapisano da je ženska izsilila tovornjaka, vendar še zmer mi ni glih jasn kako sta potem pristala obadva v jarku. Uglavnm s frendom sva šla iz radovljici in šla kranj-zahod dol z avtoceste .. na kar zagledava celo kolono vozil, pa nobnmu nč jasn .. v trenutko pogledam predse v križišču in zagledam tovornjak in avto v jarku. še preden sva lahko ustavila je že frend klicou 112 .. takoj ustaviva s frendom prižgeva vse štiri luči in tečeva čez cesto ... lev del avtomobila je bil zmečkan ... volan je bil na sredini armaturke ... gospa je imela streho dobesedno v glavi :cry:, vendar ženska še vedno diha , probavamo odpret vrata .. ni šla .... začne piskat/trobla) in se kadit iz avta, odpre frend prtlažnik .. hoče napajanje dat iz akumulatorje .. ne gre ... na polju zraven je bil gospod v traktorju .. teče frend tja in vzame šraufncigr .. na kar se le dobesedno otrga sponka iz akumulatorja .. probavamo na vsak način odpret vrata, vendar nam ne uspe ... čez kašno minuto pogledam v avto ... ženski se kri vlije iz ust in konc. :cry: pridejo policaji in rešilec .. zavarujejo kraj .. zdravnica iz rešilca, vpraša kako je z žensko v avto ... je vzela digitalca in poslikala .. ... policaji niso rabili ničesar od naja lahko sva odšla ...potem nevem kaj se je zgodilo ker sva s frendom odšla, nasledni dan sva v časopisu zasledila da je bila žesnka kriva. Se oproščam nekaterim ki neradi berejo take teme ... saj jo jaz tudi nebi napisal če me nebi prosili. Jaz sam rečem vse kar vidite na cestah .. je vse v poduk da boste vedeli česa se nesme .. in kaj se lahko zgodi v nasprotnem primeru ... samo bodite pa vsaj toliko fer da sse ustavite in uprašate če je kaj za pomagat .. oz. če še ni nikogar greste pomagat ... ker nikoli ne veste kaj vas čaka za naslednim ovinkom ... ... ...
PaPy

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov