Joj venom prosim ne se sekiraj zaradi taksnih stvari itak te cisto zastopim in ti dam prav sam kaj bos,konec koncev so pa oni vedno najpametnejsi in imajo vse prav mi smo pa mularija ki nic ne ve,samo divjamo,delamo pizdarije,krademo in nevem se kaj.Se je treba samo nasmejati,ker zagotovo to bolj boli...
No da ti napisem moj primer:
Nedavno sem pac bil v Slovenj Gradcu sem pac sel eni prijateljici na obisk

,in normalno parkiram avto pred blokom in gledam da je nebo komu na poti inglej ga zlomka,iz sosednjega bloka iz 5.nastropja name
sraja starejsi gospod oziroma dedek ces kaj imam jaz za tam
parkirati...jaz sem se samo nasmejal in rekel dedku naj se ne razburja ker sigurno nebo vec dolgo zovel in naj uziva se to malo zivljenja,pa sem se se enkrat nasmejal.On pa ti smrkovcti,ti bom ze dal jaz,ce te doma niso naucil manire,pa rekel mi je da bo
prisel dol da se pomenima...
Res priznam da sem bil malo nesramen in mi je tudi malo zal,sam se se pa prvo hotel ogniti prepiru in sem ignoriral ampak ko se ja pa zacel dreti name mi je pa...
POCIL FILM ali lahko bi rekli da mi je ODPRLO DEKL pa sem mu rekel da ti j***m mater pocakaj pridem jaz gor pa sem krenil v njihov vhod pa je takoj odsel z okna in rekel da bo polkical POLICIJO...sem rekel klici majku ti j***m potem sem se pa malo zamislil in vseeno odsel.POLICIJE od cuda ni bilo.
Dugace se znam obnasati do starejsih ljudi,sploh vseh sam takrat mi je pa res pocil film in sem skoraj znorel,ce bi dedka dobil bi ga sigurno

ker tisti trenutek pac zal nebi razmisljal na posledice.Potem pa se sina ce bi bilo potrebno.
Sorry za OFFTOPIC sam sem ti hotel povedati da se je vcasih bolje odmakniti in ignorirati.Lep vecer zelim se naprej.s_mande