Skratka želim si, da bi bilo več takih policajev na cesti!

Jaz sem se iz te izkušnje nauču, da obstajajo tudi ok ljudje v naši policiji. Skor ne morš da verjameš

stealth je napisal/-a:prometni mi piše da vozim z očali
stealth je napisal/-a:Jaz sem se iz te izkušnje nauču, da obstajajo tudi ok ljudje v naši policiji. Skor ne morš da verjameš![]()
soncy je napisal/-a:jst mislm da je večina policajev dobrih, pr man so bli prjazni, pa čeprou bi mogu kazn napisat, je sam opozoru.
Men se tko zdi, da sam en mulc k ma slabo iskušno govori okol kaj so mu hudga naredl, in šir slab vtis okol. Ubistvu si je pa sam kriv z naprimernim obnašanjem npr.
Pohvale pa se pozabjo, ker je to pač njihov šiht, in je dalu tko k more, če pa kj narobe nardi pa takoj šimfat, ker je kršu navamkaj.
Men se zdi da je večina policajev vredu, ker mam neki iskušenj z njimi, in to mladimi, pa so bli čist korektni.
lp soncy
Janez Blond je napisal/-a:Res pa je da na vseke qutra cajte pa na mino prletiš, na gorenjskem se pazite Tržiča k je en tečn polcaj k mu vsi pravjo Šerif, tip dobi popizditis če maš komolec na oknu....tko da je pri njem bolš bit tih pa ti nič ne more....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov