M4rko je napisal/-a:Bom kar tukaj vprašal... Kolko možnosti je da policaja prepričam da je zadnji spojler serijski? Bom homologiral feltne in fedre...za spojler mi je pa res škoda denarja. Koliko pride potem cena felten + fedri? kartonček imam, vendar tisti mali
Pugi je napisal/-a:@M4rko: Cena je 5000 za karton, pa 2x6400 - popust za sklop opreme. Torej pride 14400, tako kot je povedal gospod pred mano.
Za original spojlar ti ni treba skrbet, če je bil na avtu ko si ga kupu. Če boš mel s tem težave, lahko potem tožiš policaja, zaradi potrate časa, krive ovadbe in še kaj. Tud js mam spojlar, na katerem jasno piše Peugeot Automobiles France, tako da nima noben za srat ga.
M4rko je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:@M4rko: Cena je 5000 za karton, pa 2x6400 - popust za sklop opreme. Torej pride 14400, tako kot je povedal gospod pred mano.
Za original spojlar ti ni treba skrbet, če je bil na avtu ko si ga kupu. Če boš mel s tem težave, lahko potem tožiš policaja, zaradi potrate časa, krive ovadbe in še kaj. Tud js mam spojlar, na katerem jasno piše Peugeot Automobiles France, tako da nima noben za srat ga.
No spojler ni bil serijsko na avtu, ampak sem ga naročil s Tüv-om...me je zanimalo če bi se ga tko dalo prepričat...sicer pa sej bom že stisnu tista dodatna 2400 sit. Bom saj brez skrbi s čisto vestjo, če me ustavi, brez da bi razmišlal kaj nej mu nabluzim
HORSE je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:Kolk časa je pa preteklo med poslano vlogo in prejetim vabilom pri vas? Ker bi rad vrgu gor felne, pa ga brez vabila ne mislim srat po cesti. Hvala!
Pri meni 5 dni, kar se mi zdi zelo hitro glede na pričevanja ostalih...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov