Zanima me, če ga kdo pozna kako je kaj dobrosrčen do ljubiteljev hitrosti...čeb dal kak krog po obvoznic

Shoot, ko nas je dons prehitu:

Techfreak je napisal/-a:Sosed skoraj naš tu v Savljah. Vsaki dan provucira naše poglede, ko požene svojo makino mim naše študentske bajte.
Zanima me, če ga kdo pozna kako je kaj dobrosrčen do ljubiteljev hitrosti...čeb dal kak krog po obvoznic. Al pa dab se vsaj pelu zraven...
Shoot, ko nas je dons prehitu:
krt206 je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:kaj je ta ferrari posebga? sj je lep, sam je že star in je v sloveniji dosti bol eksotičnih avtomobilov, tudi nekaj viškov ferrarijeve proizvodnje.
Kaj je posebnga? Ferrari je ferrari in bo zmeri redek in neki posebnga, ne glede na to kolk je star
Omelo je napisal/-a:Sm moraš se zavedat da je ferrari sm mal za pokazat se. Ni to avto, ki ga lahko voziš kot porša, ker se fulll greje. Enmu je crknu ko se je tko 30 minut vozu 50 km/h... in pol ko ga je ugasnu se ni več pržgal.
Gricko je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Sm moraš se zavedat da je ferrari sm mal za pokazat se. Ni to avto, ki ga lahko voziš kot porša, ker se fulll greje. Enmu je crknu ko se je tko 30 minut vozu 50 km/h... in pol ko ga je ugasnu se ni več pržgal.
![]()
ja itak.... si slišal a....
![]()
si pomislil na kako okvaro, mogoče tovarniško... tudi pri ferariju se to lahko zgodi.
drgač pa mislim, da je ferari glih tko za vozit ko porš. Sej 350ka je prov fletna in tudi v notranjosti lepo popedenana (ni oskubljena).
sta pa oba avta za POKAZAT se.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov