Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Dario
Novinec

BMW X5 total kaput

Napisal/-a Dario Po mar 28, 2005 7:24 pm

No danes se vračam iz tujine in vse lepo tekoče po cesti itd...
Kr naenkrat kolona :( kaj zdej?
Vozmo in vozmo in pol vidm bmw x5 na levi strani navzven čisto cel, celo spoliran :D
Tam en možakar cel jezen razbiva po avtu itd...
Vidim gasilski kamijon :?: nč jasn sej ni videt da bi gorel ddd
Pol pa ne desni strani vidim en kos motorja halloo :shock:
Pogledam nazaj v avto in vidim da ga je odspodaj razcafralo ko rožico nič jasn
Mu je kdo bombo montiru al nevem kaj? ker da motor dobesedno raznese pa še nisem videl :roll:
Ker je blo videt želez ko je odprlo na več koncih v obliko rožice

mislim to pa še nism vidu BMW

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Po mar 28, 2005 7:49 pm

zavrtiš si komad od zmelkoow z refrenom 'Tudi največji frajeri - včasih popušijo!' :D

Pol pa u glavi še prešteješ tistih 20 milijonov... :?

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po mar 28, 2005 7:52 pm

Kje pa naj bi se to zgodilo,ne recem da to ni mogoce sam se mi zdi mal za lase privlecena...Oprosti mogoce se pa le motim.Povej kje tocno se je to pripetilo! ;)

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po mar 28, 2005 8:03 pm

A veš mogoče registracijo? Vsaj kraj?

LP
Eazy
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po mar 28, 2005 8:03 pm

Mislim, da bi mašino razneslo tko da bi cvetela si skoraj ne prestavljam, je moralo biti nekaj drugega.
Slika

tony1
Novinec

Napisal/-a tony1 Po mar 28, 2005 8:07 pm

a ni to zanimivo, da ko nekdo vidi pokvarjenega bemveja ob cesti, se mu zdi to taka 'znamenitost', da mora o tem odpreti topic? :D

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po mar 28, 2005 8:10 pm

tony1 je napisal/-a:a ni to zanimivo, da ko nekdo vidi pokvarjenega bemveja ob cesti, se mu zdi to taka 'znamenitost', da mora o tem odpreti topic? :D

Ja sej pokvarjen BMW je res znamenitost k jih je tok mal :shock: :) :) :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Po mar 28, 2005 8:10 pm

ah kje...sej zadnjic je bil pa ferrari :)
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario Po mar 28, 2005 10:33 pm

Z zamudo odgovarjam
To so je zgodil nekje po novim mestom :roll: :?: vsaj zdi se mi, vglavnem v bližini.
tak po enem klančku se povzpenjaš fajn za potegnt.
Sam sdej se glih z bratom menva, pa kar še zmerom nemorva vrjet.
Pa sva stuhtala da bi blo možno da je tud kak večji kanmen zletu pod avto?
Pač ni mogel mim in je pač konča kukr je.
Tablic nisem videl ker je blo preveč nevrjetno za vidit situacijo, so me bolj oči vlekle razbitinam.
Je pa bil srebrne barve, pa nč kaj poštiman :( vsaj tko ku znajo bit ne.
Lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 28, 2005 11:02 pm

ahah dejte no pokvarjeni bmwji so kr pogost pojav ;)

pred ene pol leta smo lepo v katri na rudniku prehitel eno novo bmw5ko ki je ostala v kriziscu in se je ni dal niti porint iz krizisca ker je vse zastekal :lol: :lol: :lol:

katra powah je sla pa sam okol pa dila gas na ac :) aja pa vrednost katre je bla mogoce 10.000sit ;)

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To mar 29, 2005 6:21 am

Voith je napisal/-a:katra powah je sla pa sam okol pa dila gas na ac :) aja pa vrednost katre je bla mogoce 10.000sit ;)
katrca - zakon, moj prvi, kao "novejši" avto (kupljen star 2 leti) v tistih starih časih, vozila in vozila leta in leta, po celi evropi, pooooolno naložena čez alpe, nikoli nič narobe, ko ura,
se pa spomnim, da ko jo je ena američanka (na taboru v belgiji) videla, da se ni mogla načuditi, kaj to je, da pri njih v ZDA tega ne poznajo, pa kako se okna odpirajo, pa kako je smešna, pa oh in ah - no peš pa le ni šla do antwerpna iz našega tabora (7 km), pa na koncu ji je še všeč bilo se peljat.
sori za offtopic - pa saj se dotika zanesljivosti avtomobilov ;)

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To mar 29, 2005 6:38 am

Hehe, jaz sem tudi enkrat parkiral zraven bmwjeve sedmice... Potem pa pridem iz trgovine, pa me prosijo, če jim pomagam avto porinit, ker jim ne vžge... In potem smo dve toni sedmice porinili, da je vžgala... Me je imelo, da bi jih vprašal, če menjajo za mojo devetnajstko, ki vedno vžge v prvo :P :P :P

Aja, problem naj bi bil pa v tem, da so jim poskusili vdrt in so jim zje***i alarm... koliko je to res ne vem, ker mi je bilo čudno, da ga lahko pa na porivanje vžgeš, ampak tako so rekli...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To mar 29, 2005 6:42 am

No tistmu bemflnu na karteljevem klancu je mašina dol padla, sm se tut jst mim peljal. Očitno imajo X5 probleme z mašinami, ker tole je že drugi v prejšnjem tednu, ki sem ga videl ob cesti in ki je lastnik tolkel po njem.
Sramota za BMW, da si upa dat avto, ki je vreden 20 milionov na cesto, pa ta crkuje kot za šalo. (mojemu stricu je ribnu 2 en teden star, enemu je na ljubljanski obvoznici dol padla mašina in tale na karteljevem je tut popušil) Tko da mislim, da tole niso izjeme, ker se vedno več govori o X5 kot o zelo pokvarljivem avtu. Očitno so na hitro hoteli narest nakaj, ker jih je konkurenca (do ali pa pre)-hitevala in so si privoščili obilico napak na tem avtu.
Na splošno naj BMW ne bi bil pokvarljiv in zame niti ni slab avto(samo mnogo predrag za to kar dobiš) , samo mislim, da so začel delat preveč napak za tako drage avte.
Old subarus never die, they just get faster!

oscar
Nov uporabnik

Kraj: cvičkova dežela

Napisal/-a oscar To mar 29, 2005 6:53 am

avtu ni mašina dolj padla ampak je zagorelo pod havbo odspodej na dnu mašine ,tisto kaj je pa dolj viselo je bla zaščitna plastika pod motorjem.
bili so varjetno kakšni zdomci gepek je bio poln torb in vrečk .stal so za cesto minimalno od 11 do 16 ure za naprej pa ne vem

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To mar 29, 2005 7:32 am

Ja sem ga tut jz vidu ko sem se z motorjem mimo peljal. Kaj je blo nevem je pa res žalostno vidt. Havba odprta vsa familija pa zraven na klopci.

No tistmu bemflnu na karteljevem klancu je mašina dol padla, sm se tut jst mim peljal. Očitno imajo X5 probleme z mašinami, ker tole je že drugi v prejšnjem tednu, ki sem ga videl ob cesti in ki je lastnik tolkel po njem.
Sramota za BMW, da si upa dat avto, ki je vreden 20 milionov na cesto, pa ta crkuje kot za šalo. (mojemu stricu je ribnu 2 en teden star, enemu je na ljubljanski obvoznici dol padla mašina in tale na karteljevem je tut popušil) Tko da mislim, da tole niso izjeme, ker se vedno več govori o X5 kot o zelo pokvarljivem avtu. Očitno so na hitro hoteli narest nakaj, ker jih je konkurenca (do ali pa pre)-hitevala in so si privoščili obilico napak na tem avtu.
Na splošno naj BMW ne bi bil pokvarljiv in zame niti ni slab avto(samo mnogo predrag za to kar dobiš) , samo mislim, da so začel delat preveč napak za tako drage avte.

Nebivedu dramatizirat pa ni treba. Nevem pa kje si pobral da je X5 znan za pokvarljiv avto. To je merceezov M. BMWjev X5 je nasplošno zelo vzdržjiv avto z malo napakami. Da bi bla pa res neka huda serijska napaka na njemu in se bi začela kazat pri novih avtih ki se nespremenjeno delajo 5 let pa tut dvomim.

Nevem kaj se je res zgodilo ampak če se je avto užgal je čist možno da BMW sploh nima nč z tem. Kaj veš. Mal olja mal listja pa 80 stopinj pa maš hitr ogenj.

Da je tut BMW pokvarljiv smo pa že zdavnaj ugotovili.

P.S. ko vidm pru avti za cesto da je crknu odprem novo temo. Pa naj bo clio, hyundaj al pa BMW.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter To mar 29, 2005 7:56 am

Voith je napisal/-a:ahah dejte no pokvarjeni bmwji so kr pogost pojav ;)

podpis.... pa tudi jas sem že vido marsikatero bemflno, ki je obtičala ljudje pa so prekljinjali zravn... :)

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden To mar 29, 2005 8:44 am

puter je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:ahah dejte no pokvarjeni bmwji so kr pogost pojav ;)

podpis.... pa tudi jas sem že vido marsikatero bemflno, ki je obtičala ljudje pa so prekljinjali zravn... :)

Jap, kar pogosto se vidi opehane BMW-je ob cesti. Je pa res, da marsikdo povsem ponori, ko mu omeniš kaj takega. :)

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond To mar 29, 2005 8:48 am

Demo je napisal/-a:
tony1 je napisal/-a:a ni to zanimivo, da ko nekdo vidi pokvarjenega bemveja ob cesti, se mu zdi to taka 'znamenitost', da mora o tem odpreti topic? :D

Ja sej pokvarjen BMW je res znamenitost k jih je tok mal :shock: :) :) :)

Zanimivo jest sem jih pa kr dost že vidu...

Drgač pa mal off topic...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov