_BiStRi_ je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj, ker imam registracijo me zanimata dve stvari, če kdo od vas ve, kako je po novem z tehničnim pregledom, oziroma, kaj se je spremenilo v smislu prve pomoči.Stara prva pomoč mislim da ni več veljavna?????
Druga stvar, ki je:Ker vemo, da so začeli povsod komplicirati me zanima, če je bolje, da dam stran športni filter in pa športni volan??? Lani ko sem peljav na Interservis sem naredil brez problema, letos pa me malo skrbi, da ne bodo preveč kompliciral, ker je že toliko problemov okoli homologacij za vsako stvar(malenkost)???
Hvala vam že vnaprej za vaše nasvete!!!
L.p Bistri...
AndrejD je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:AndrejD ne uči krive vere...
Se opravičujem če sem se kje zmotil pa me popravi
Pugi je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:AndrejD ne uči krive vere...
Se opravičujem če sem se kje zmotil pa me popravi
Uf sori, lih sm neki razmišlal, pa sm pozabu - em vsak avto ki ma predelano kako reč mora met homo kartonček, če pa nima nič predelano pa mu ni treba imeti, 98 letnica je pa tudi napačna, prave pa na pamet ne vem, samo mislim, da je 94 ali neki takega... Se pravi novejši majo itak karton, starejšim pa ni treba met, če niso predelani. Glede kazni imaš pa žal pravRes pm an.
Pugi je napisal/-a:Sem se spomnil - september 1993... To je ta datum. Od tu naprej moraš met.
Pugi je napisal/-a:Ma sj še sami ne vejo kaj bi radi... Vem da boš dobu kazn tud če boš mel 88 letnik avta s predelavo...
Kle maš eden članek kjer piše notr neki... Ej tud jest ne vem več...
http://www.hyundai-at.si/default.asp?id=187
Pugi je napisal/-a:Ma sj še sami ne vejo kaj bi radi... Vem da boš dobu kazn tud če boš mel 88 letnik avta s predelavo...
Kle maš eden članek kjer piše notr neki... Ej tud jest ne vem več...
http://www.hyundai-at.si/default.asp?id=187
ule je napisal/-a:Kaj pa bi bilo v tem primeru: imaš avto 85 letnik in na njemu nekaj spojlerjev, lite feltne... (vse v mejah normale). In potem te ustavijo policaji in te pošlejo na tehnični pregled, ker avto nima homologacijskega kartončka. Zdej ma pa zanima kako ti lahko na tehničnem dokažejo da to ni bilo na avtu že od začetka (tovarniško)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov