Ummm...
Na mojo vožnjo vplivajo:
Stres (če si kaj razburjen, žalosten, zamišljen).
(pre)Glasna glasba. Priznam vpliva, da pritisnem na gas.
debili na cesti pa sploh najbolj (prepočasna vožnja, izsiljevanje, teženje...). Čeprav se zavedm, da se kdaj kaj zmotiš ampak, da greš zavedno prehitevat v nepreglednem ovinku. Takrat me pa napsihira, da bi tipa ujel in ustrelil. Bolje, kot da on enega ubije. Zadnjič en ni vedel al bi speljal iz stranske na glavno (kjer sem prihajal jaz) in sem pritisnil na gas, da bo šel. Potem se odloči, da bo speljal, pritisnem še bolj, da ga prehitim, nakar sem šel veliko prehitro, da bi se ustavil, ker je nasproti prehiteval avto. Hvalabogu sem šel dovolj hitro, da sem brez problema prehitel ampak srce mi je pa padlo v hlače in sem dobil fajn izkušnjo. Ampak obenem sem bil razpizden na unega, ki se je obotavljal in sem zaradi njega pritisnil gas.
Ja pa res bo nekaj na tem, da igre pustijo vtis "prehiti ga". Tut, če grem potem 5km/h hitreje od tistega sem srečen. Ne zato, ker sem mu pokazal, da imam večjo lulo od njega ampak nekako mi ne sede, da se nekomu vozim za ritjo. Se mu lohk zaletim. Ne vem no to bi mogel ti raziskati. :P
Hja drugače pa, če sem razpizden tiščim, če sem zabediran (žalosten, zmatran...) vozim "na izi".
Utrujenost (ko se vračam iz nočne) vozim normalno, kot takrat, ko vozim mamo

).
Če vozim pa ful pijan (beri: 2x v dveh letih) sem pa čit nepriseben. Sploh ne vem kaj je omejitev. Res, takrat se mi j**e za avto. Zato zelo nerad pijem.
Zastoji: Jebemti zastoji!! Ponavadi ko se ti najbolj mudi. Ampak velikokrat (ko je tekoča kolona) se ne sekiram.
V dežju vozim zelo previdno, ker takrat nočem tvegat. Ampak ko je bil pa sneg in prazna cesta sem pa sprobaval kako prime ročna.
Uf, a bo dost, da boš kaj izluščil?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...