Pugi je napisal/-a:Ej, vrjemi da je boljše brez njega... Če voziš tolk na meji, da rabiš esp, potem je bolje da se naučiš lepo drseti, boš mel več užitka. Esp mori vožnjo. There is no fun
Vgradnja pa je seveda možna, to je zmeri, ampak za kake pare, pa kok bojo jokal, to pa ne vem. Vem samo to da se nikakor ne splača.
INFINITI je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Ej, vrjemi da je boljše brez njega... Če voziš tolk na meji, da rabiš esp, potem je bolje da se naučiš lepo drseti, boš mel več užitka. Esp mori vožnjo. There is no fun
Vgradnja pa je seveda možna, to je zmeri, ampak za kake pare, pa kok bojo jokal, to pa ne vem. Vem samo to da se nikakor ne splača.
Pugi pejt si pogledat včerajšnjo epizodo fifthgear

Scorp84 je napisal/-a:Enkrat sem našel spletno stran, kjer je en model naredil ene modifikacije na avtu. Bilo je tudi za ESP. Uglavnem treba je dobit sam gumb za esp, ki se montira zraven tistega gumba na armaturi da zakleneš avto.Če najdem to stran, jo bom dal tukaj gor. Na svojmu 307 imam namen to ugradit, sam do zdej nisem resno iskal ta gumb.
Scorp84 je napisal/-a:Eni ste res ponosni na svoje znanje in svoj ego kako druge delate budale?...

discovery je napisal/-a:Zagotovo sem povedal za določene stvari, ki sem jih že naredil in je delovalo. Tako naprimer tudi pri tempomatu ni bilo potrebno dograjevati senzorjev za hitrost, na pedale za izklop tempomata, in se vse stvari ki spadajo zraven.....
Mogoče se v tovarnah dobro zavedajo takega mišlenja ljudi - "ah sej ne bo šel noben poskusit tega"
Pa sem ziher, da ko se bo Liong206 odloču za ESP in bo šel na servis mu bojo cel avto razkopali, da mu bojo dodal ESP.
L.P.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 46 gostov