DrMr je napisal/-a:Sem nekaj podobnega doživel. Ob meni (206/S16), za mano, pred mano,ob meni, za mano, pred mano,..... Lancia Dedra(italijan), LJ proti KP, hrib dol, dobrih 230 km/h, nakar se iza njega zadimi (olje, hladilna), kot pri F1 (honda), po meni pa se vsuje toča nekih delčkov. Rezultat: Lancia z 4 smerniki parkira, jaz pa ostanem s počeno prednjo šipo, in odtisi bata na prednjem odbijaču. Scat pa sem ga pelo!
kljukec je napisal/-a:DrMr je napisal/-a:Sem nekaj podobnega doživel. Ob meni (206/S16), za mano, pred mano,ob meni, za mano, pred mano,..... Lancia Dedra(italijan), LJ proti KP, hrib dol, dobrih 230 km/h, nakar se iza njega zadimi (olje, hladilna), kot pri F1 (honda), po meni pa se vsuje toča nekih delčkov. Rezultat: Lancia z 4 smerniki parkira, jaz pa ostanem s počeno prednjo šipo, in odtisi bata na prednjem odbijaču. Scat pa sem ga pelo!
če bi ga scat pelu nebi mel predne šipe razbite, ampak bi v vzvratnem ogledalu vidu pokvarjeno lancio![]()
a jebat ga to se dogaja
(sam upam da se nau men in ostalim formumovcem)
lp
andrej777 je napisal/-a:Ka ma un človk v drugem filmčku zanimive pripombe![]()
![]()
Velik kos bloka, še en velik kos, en kup majhnih kosov, tuji predmeti v batu....![]()
![]()
Malokdo bi ostal tako dobre volje če bi se mi avto tako pokvaru.
M3 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ka ma un človk v drugem filmčku zanimive pripombe![]()
![]()
Velik kos bloka, še en velik kos, en kup majhnih kosov, tuji predmeti v batu....![]()
![]()
Malokdo bi ostal tako dobre volje če bi se mi avto tako pokvaru.
ah globoki žepi že vse to poštelajo da se nima kaj jokat ker čez par dni je verjetno
že imel drugo mašino notri in po možnosti še bolj upedenano, če ni kar drugi
avto nabavu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov