zdej me pa zanima, če mi bo zavarovalnica vzela kaj % bonifikacije??
Tomaz40 je napisal/-a:Nič ne bo z njegovo tožbo.
Preveč je folk tkole nategval zavarovalnice in so se odločil, da plačajo samo tistim, katerim se na rentgenu oz. kakorkoli drugače VIDI da nekaj ne štima. Je blo preveč takih da so se začel zvijat.
To so uvedl pred parimi mesci in se je o tem na veliko govoril po TV, radiu in v cajtngih.
Golden eye je napisal/-a:A, kr kamen se mi je od srca odvalu!![]()
Pol sem pa še dober skoz pršu....
btw: Zakaj pa se pol sploh rab to Evropsko poročilo??
Fullback je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Nič ne bo z njegovo tožbo.
Preveč je folk tkole nategval zavarovalnice in so se odločil, da plačajo samo tistim, katerim se na rentgenu oz. kakorkoli drugače VIDI da nekaj ne štima. Je blo preveč takih da so se začel zvijat.
To so uvedl pred parimi mesci in se je o tem na veliko govoril po TV, radiu in v cajtngih.
pa še to je bilo samo z uradnim zapisnikom...
M3 je napisal/-a:joj ej. razloži mi nekaj, kaj si odprl novo temo za to da poveš da
si imel lažjo nesrečo al zato če boš naj**** al ne? tole mi prosim razloži.
če v tej temi sprašuješ če boš najebou bi jo lahko odprl u pravni nasveti.
če pa ne pol pa kaj? a je treba odpret novo temo zato ker si poljubu nekomu
zadnji odbijač? moj kolega je imel totalko pred kratkim pa ni rablo nobene
nove teme odpirat. sam razloži pliz.
Damjan19 je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:Vuso je napisal/-a: sovoznik nebi mogel zahtevati pravice do odškodnine če lastnik avta nebi imle dodatno zavarovanega sovoznikovega sedeža![]()
tole si zabluzil.!!
sovoznik oz vsi potniki SO zavarovani z AO (obvezno zavarovanje), le VOZNIK ni zavarovan!!!Ampak mora dodatno zavarovati sebe->AO+ !
men je mojster (oče mojega zelo dobrga prjatla, ki mi sklepa zavarovanje) reku da nisi z AOjem nč zavarovan...AO+ pa pol pomen da si in tudi sopotniki.torej po AOju nimaš druga kot kritja škode na vozilu kateremu je škoda bila storjena
Fullback je napisal/-a:Fullback je napisal/-a: priznanje krivde,
lp
tole si spregledu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov