Me zanima kdo od vas ki je pred kratkim dopolnil 18 in ima izpit, kolikokrat vam stari posodijo avto da se lahko vozite?
In tisti ki ste malo starejši me zanima če so v vaši "mladosti" kdaj vam stari avto posojali?
Zaenkrat še nimam svojega avta(bo pa najkasnjeje enem mesecu) in lahko rečem da najprej je nekaj dni bil foter poleg mene zdaj mi pa ga ker posodi. ( audi a8 )
Men so ga dal zmer če ga niso rabl, ni mi pa jasn da eni kr ne dajo, mam enga kolega k ma izpit že več k en let fotr mu pa še nikol ni dau avta tko da fura edino ko mu mi kej damo pa še takrat je ceu trd pa zmeden in ko bo dobu svoj avto si lahk predstavlate kakšn bo v prometu.
Tud jest sem med tistimi, ki so imel avto že pred izpitom. Od fotra si ga pa vseeno še kdaj sposodim, ker je fino vozit več kot trikrat toliko konjičkov kot pri svojem.
dunker je napisal/-a:Tud jest sem med tistimi, ki so imel avto že pred izpitom. Od fotra si ga pa vseeno še kdaj sposodim, ker je fino vozit več kot trikrat toliko konjičkov kot pri svojem.
se lahko kar podpišem, le da je malo manj kot 3x več konjev.
Corso dobim za furat kadar rabim. Itak v mestu ni nikjer za parkirat in mam manj za hodt ce grem z busom....
C5 od fotra morm pa kksno protiuslugo nardit pa dokazat da ga RES rabm (ogromn prtljage al pa kj tacga). Samo ga ne maram furat, grem raj s corso k se bolj drži ceste
Mi mamo doma 3 avte pa smo 4 z izpitom tako da se vozim z tistik ki je frej. MB 200d ali pa kio sephijo dobim kadar hočem če je le frej. Transporterja Synchro pa bol poredko. sej ga vozim ampak ga ne dobim recimo zvečer za ven al pa recimo za h kolegu.
Fotr je tudi spraševal če nameravam kupit svoj avto da bo kej prmaknu. Sem že razmišljal da bi letos neki kupu samo bom kr na motorju zdržu. Če avto res rabim ga dobim ponavadi tudi kadar ga u bistvu ne rabim, če bi mel pa svoj avto je pa to za študnta dost veliko vzdrževanje. Enga cloita 1.2 si pa ne mislm kupt zdej tako da raje še počakam, neki našparam in si pol kupm pošten avto ki ga bom mel vsaj nekaj let.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
pugi405 je napisal/-a:...Nikol posodil - nikol hotu, da bi mi ga - rajš grem z biciklom - iz principa.
To je beseda! ! Izsto je pri men blo
Pr men bi blo sicer isto, sam je mal bl zapleten. 4 šoferji pri hiši, en družinski avto in en avto, ki ga ima brat službenga in ga vozim samo na zelo kratke razdalje. Tko da kr nafehtam družinski avto pa grem z njim. Sam sm čist tazadn na vrsti. Če ga noben od starcev ne rabi pol ga jest dobim.
J**t ga če sem pa študent reven k cerkvena miš!!!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Meni so ga posodili, če ga ni noben potreboval. Ni bilo nobenih komplikacij. Od začetka sva se pa večinoma s fotrom skupaj vozila, tudi meni je blo to ljubše, ker tisto kar te v avtošoli naučijo ni nič (danes sem naredil izpit, jutri grem pa v nemčijo in nazaj ).
Svoj avto pa sem dobil cca. po 9ih mesecih od izpita (iskal sem ga pol leta ).
Avto sem dobil takoj ko sem naredil izpit tak da ni bilo pene !! Sicer mi pa tastari posodja avto kadarkoli ce bi ga rabil, sicer smo 4-je v druzini in so 4-je avti doma tak da gre