Chapyy-H je napisal/-a:Moje mnenje je da škoda kupovat take dobre gume ker jih potem ne morš dobr izkoristit, sej ne rečem da maš slab avto a ni bolš raj gume srednje kvalitete pa maš prec 1-2 tanka bencina več:) Primer ravno danes se odpravljam v tržič po gume POZOR 12k za en komad NOVE GUME 195/50/15 KUMHO, pa če si spremlju kakšne teste veš da so prec za vodilnimi proizvajalci samo da ti ne plačaš še firmo tako kot pri michelin ali goodyear. Odločitev je v denarnici:))
Fullback je napisal/-a:Chapyy-H je napisal/-a:Moje mnenje je da škoda kupovat take dobre gume ker jih potem ne morš dobr izkoristit, sej ne rečem da maš slab avto a ni bolš raj gume srednje kvalitete pa maš prec 1-2 tanka bencina več:) Primer ravno danes se odpravljam v tržič po gume POZOR 12k za en komad NOVE GUME 195/50/15 KUMHO, pa če si spremlju kakšne teste veš da so prec za vodilnimi proizvajalci samo da ti ne plačaš še firmo tako kot pri michelin ali goodyear. Odločitev je v denarnici:))
mam filing da folk vse prevečkrat špara na gumah...zato če le je možnost, kupi najboljše kar ti denarnica omogoča...
pele je napisal/-a:Za kakšen avto kupuješ gume.Od teh treh, ki si jih napisal so dvoje "športne" ene pa ne.
zoom je napisal/-a:Kaj pa v primeru da delaš sm cca 10k na leto in želiš met ravno prav mehke gume da jih po 2-3 sezonah znucaš(normalna vožnja) in jih ne zamenjaš le zato ker ratajo trde...po moje v takem primeru velja kupit "športne" gume saj so tud bolj varne al ne??
INFINITI je napisal/-a:Potenzo re 720 - kup testov in prezadovoljen voznik(jaz) govorijo v prid tej gumi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost