Goldy je napisal/-a:Ima zanimivo situacijo, ki pa je nekaterim celo poznana. Namreč ob vikendih se včasih odpeljem na vas k tašči, ki pa ima tri mačke. Ko pripeljem na dvorišče, je motor še topel, zato imajo mačke tako navado (sploh pozimi), da ko ni nikogar zunaj na dvorišču, hitro smuknejo na pokrov motorja in se tam grejejo.
Težava je v tem, da mi poraskajo ta del avtomobila, kar mi pa čisto nič ni všeč. Sploh ker ima Clio od spredaj bolj okroglo obliko. Pred dvema tednoma mi je avtoličar komaj spoliral te praske, že sem dobil nove od mačk.
Rešitve:
- zastrupit mačke (čeprav jih ima tašča rada)
- izdelati pokrivalo, ki ima na zgornji strani štrleče britvice (hudo za mačje šape)
- ...
Ve kdo za boljšo rešitev?
xdss je napisal/-a:jaz sem jih parkrat zbrcal(kaj naj druzga)ops: pa sm pol gledal ce grejo se gor
NIČ VEC
Goldy je napisal/-a:Tisti o preprogi s klingicami mislim resno, saj mi že blazno gre na k***c, da se tašča sploh ne zgane, jaz pa norim, ko vidim to zadevo. Pa še ceneje me pride, kot pa da kupim in montiram napravo za oddajanje zvoka.
Vam priložim sliko, ko bo pokrivalo izdelano. Pa upam, da se bo vidlo še kaj dlake in krvi na njem...![]()
![]()
mihajlo je napisal/-a:kupte sprej k odganja make (nek posebno odvrtn vonj baje da se dobi, k grejo mačakm kr kocine pokonc).
montirej hupo na dlajinc, pa k bodo lezle prti avtu sam stisneš, in bodo vse posrane mačkice zihr odpizdile stran.
Tomaz40 je napisal/-a:mihajlo je napisal/-a:kupte sprej k odganja make (nek posebno odvrtn vonj baje da se dobi, k grejo mačakm kr kocine pokonc).
montirej hupo na dlajinc, pa k bodo lezle prti avtu sam stisneš, in bodo vse posrane mačkice zihr odpizdile stran.
Ta dva predloga tsa pa ob klasa zase. Pri prvem ne smeš več oprat avta, ker gre tist sprej dol in morš spet špricat. Pri drugem se pa maček prestraši in zbeži, ter ti s krempli nardi čisti masaker na havbi.
Dobra sta ta dva predloga ja...
NastyGirl je napisal/-a:vsi ste ze slisal za te elektronske napravce za v avto, kje se jih pa dobi?? to pa nben ne ve??![]()
js jih mam skor vsak dan na havbi... vedno ampak cist vedno mi pa hodjo cez cel avto (ponavad po diagonali :P ) ko ga pripeljem iz pralnice....
Goldy je napisal/-a:Tisti o preprogi s klingicami mislim resno, saj mi že blazno gre na k***c, da se tašča sploh ne zgane, jaz pa norim, ko vidim to zadevo. Pa še ceneje me pride, kot pa da kupim in montiram napravo za oddajanje zvoka.
Vam priložim sliko, ko bo pokrivalo izdelano. Pa upam, da se bo vidlo še kaj dlake in krvi na njem...![]()
![]()
mihajlo je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:mihajlo je napisal/-a:kupte sprej k odganja make (nek posebno odvrtn vonj baje da se dobi, k grejo mačakm kr kocine pokonc).
Ta dva predloga tsa pa ob klasa zase. Pri prvem ne smeš več oprat avta, ker gre tist sprej dol in morš spet špricat. Pri drugem se pa maček prestraši in zbeži, ter ti s krempli nardi čisti masaker na havbi.
Dobra sta ta dva predloga ja...
vrjetno ne boš hupo prpizdu takrat k se bojo že pogrel, kaj pravš?
Yagi-san je napisal/-a:Kaj po pokrivalo za avto??? Lepo pokriješ in naj ležijo gor po milji volji??
Yagi-san
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov