Joie de vivre! je napisal/-a:Druga največja ameriška avtomobilistična revija je testirala 8 športnih limuzin do vrednosti $55.000.
Rezultat:
1. Infiniti M45
2. Acura RL
3. Lexus GS430
4. MB E350
5. Audi A6 4.2 quattro
6. BMW 530i
7. Cadillac STS V8
8. Jaguar S-type 4.2
Če bi bil test narejen pri AutoBildu, bi bili na privih 3 mestih 100% vsi trije nemški avtomobili, v to sem popolnoma prepričan.
Kdo je zdaj bolj objektiven, Nemci ali Američani? Po moje bolj Američani, saj so z izjemo Caddyja vsi izdelki uvoženi.
Še link, če ne verjamete:
http://www.caranddriver.com/article.asp ... le_id=9391
Tale Infiniti mora biti res bomba.
LP,
Joie
Joie de vivre! je napisal/-a:Tudi ko so testirali lexusa LS, MB razred S in BMW serije 7, je zmagal... kdo drug kot Lexus. Da se ta avto ne prodaja tudi pri nas, je kriva samo avtomobilska nerazgledanost in večni predsodki. Američani jih vsaj kar se tiče avtomobilov nimajo.
LP,
Joie
INFINITI je napisal/-a:Fantje ne serte ga - Japonski luksuzni brandi so zasluženo na prvih mestih, pa ne jokat o porabi ker je pri nemških konkurenc višja. Car and driver pa je definitivno najbolj objektivna revija kar sem jih videl. Ampak tako pač je - inftiniti je vrgel iz prestola BMW (na njih so se orientirali), Lexus MB in Acura Audiija. Ko boste prebrali malce več kot ta test vam bo jasno zakaj
INFINITI je napisal/-a:Fantje ne serte ga - Japonski luksuzni brandi so zasluženo na prvih mestih, pa ne jokat o porabi ker je pri nemških konkurenc višja. Car and driver pa je definitivno najbolj objektivna revija kar sem jih videl. Ampak tako pač je - inftiniti je vrgel iz prestola BMW (na njih so se orientirali), Lexus MB in Acura Audiija. Ko boste prebrali malce več kot ta test vam bo jasno zakaj
Slide je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Fantje ne serte ga - Japonski luksuzni brandi so zasluženo na prvih mestih, pa ne jokat o porabi ker je pri nemških konkurenc višja. Car and driver pa je definitivno najbolj objektivna revija kar sem jih videl. Ampak tako pač je - inftiniti je vrgel iz prestola BMW (na njih so se orientirali), Lexus MB in Acura Audiija. Ko boste prebrali malce več kot ta test vam bo jasno zakaj
Zelo objektivno je bilo tudi to, da je so imeli nekateri 3 litrske šestvaljnike, drugi pa za liter večje osmake...beda! No...ne glede na to je Infiniti zakon, o tem tako al tako ni dvoma
HajdukS je napisal/-a::roll:
Infiniti cist se strinjam s tabo...
Nevem kdaj so americani bli objektivni kar se tice japonskih in evropskih avtov. V Ameriki evropski avto pomeni se vecji luksuz in prestiz (cist neupraviceno za moje pojme), zato bi blo kvecjemu neobektivno ce bi evropske konkurente dajal pred japonske. V tem testu so gledali na stvari zelo racionalno. Japoncki v tem testu so bolj kvalitetni, tehnolosko bolj napredni, cenejsi, ekolosko bolj primerni... Men so ble te stvari ze prej jasne, vi si pa lahko se naprej mecete pesek v oci in iscete nesteto izgovorov (podobno kot s cajti na dirkaliscih, s testov kakovosti ipd.)
(pure: Gledal na bbcju razpravo o problemih jaguarja, namrec po UK merjenju kakovosti je zasedel PREDZADNJE mesto na lestvici vseh vecjih znamk avtomobilov ki se prodajajo v angliji)
PureTNT je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Fantje ne serte ga - Japonski luksuzni brandi so zasluženo na prvih mestih, pa ne jokat o porabi ker je pri nemških konkurenc višja. Car and driver pa je definitivno najbolj objektivna revija kar sem jih videl. Ampak tako pač je - inftiniti je vrgel iz prestola BMW (na njih so se orientirali), Lexus MB in Acura Audiija. Ko boste prebrali malce več kot ta test vam bo jasno zakaj
Lahko verjameš kar hočeš, ne bom zato nič slabše spal. Je pa stvar taka, da osebno kupim kar se mi zdi najboljše in pri tem ne gledam na znamko. Japonci v tem razredu za moje pojme trenutno ne ponujajo ničesar, kar bi me odvrnilo od že uveljavljenih evropskih znamk (je pa bil čas, ko so). Nikakor pa konkurenca ne škodi, ker imamo zato vsi možnost kupiti boljše in bolj izpopolnjene avtomobile.
Mick Jerry je napisal/-a:PureTNt, maš prov pri takemu avtomobilu se ne gleda na ceno in podobno. Če že zapraviš 20 mio+, potem so take stvari postranskega pomena in se gleda bolj imidž, oblika avtomobila...
Nikjer nism rekel da so pri Car & Driver objektivni...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost