V upanju da so mi pustili saj ojačevalec, ki sem ga kupil pred dobrimi 14 dnevi, odprem pritljažnik in tudi tega ni bilo.

Medtem ko sem čakal policijo iščem znake vloma pa ne najdem nič, pomislim že da sem pozabil zaklenit, vendar sem bil 99% da sem zaklenil.

policistka mi potem pove da največkrat vlomijo pod kljuko, in res vidim malo vdrt pleh.
Povem ji da verjetno je to ker prej ni bilo tega, ona pravi da bi se moglo bolj videti in me začne prepričevati da sem verjetno pustil avto odklenjen.
Zgleda takole, presodite sami:
Lastniki Golfov II pazite kaj puščate v avtu, nisem si mislil da je tako enostavno (za ljudi s prakso pri tem delu) in skoraj brez poškodb vlomiti v ta avto. Že razmišljam da bi zamenjal avto, saj lahko zdaj samo še čakam kdaj mi bodo celega odpeljali (mogoče čakajo da naredim tehničnega ta teden.

Bolj ko sem jo prepričeval da je bilo tam vlomljeno bolj je ona mene prepričevala, da sem pozabil zaklenit avto in da je nek mimoidoči to videl in izkoristil situacijo.
Potem sem ji rekel da mi radija ne bi mogli skupaj s kletko izvleči brez primernega orodja ne da bi mi poškodovali armaturko. Ona samo ja kaj pa vem.

Na koncu me je še vedno prepričevala da sumi da sem pozabil zaklenit avto ali pa da je prišlo do napake na centralnem zaklepanju in se ni avto zaklenil.
kot da bi pred tem 15min govoril v prazno. Sem že mislil da mi bo na koncu rekla da lažem in da sem sam pobral stvari ven.
No če bo kdo slučajno zasledil kje, avtoradio je Pioneer DEH-1530R SN:BLPG016835EW ter ojačevalec MacAudio Z4100 SN:0414314.