Speedfighter je napisal/-a:Mene je ta osnovn model takrat z montažo prišel okoli 50jurjev.
Vam pa priporočam, da ga daste vgradit kr pr Webastu-je najbolj zanesljivo&kvalitetno narjen.
Speedfighter je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Kok je sama montaža? Ker oni model ko se nazaj zapelje je 60k, zdej me pa zanima kok je pa montaže še zraven
Mal je trajal-sm mogu račun poiskat,k se nism spomnu kolk je blo![]()
V glavnem, cena montaže z DDVjem je bla 12.000 sit.
lp
Slide je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Kok je sama montaža? Ker oni model ko se nazaj zapelje je 60k, zdej me pa zanima kok je pa montaže še zraven
Mal je trajal-sm mogu račun poiskat,k se nism spomnu kolk je blo![]()
V glavnem, cena montaže z DDVjem je bla 12.000 sit.
lp
Najlepša ti dala
2bad4u je napisal/-a:Sem PROTI platneni strehi. Saj pase poleti malo ko se peljes skozi mesto.. Za vse ostalo je pa minus.Ko mas pozim ogrevanje prizgan takoj ko ga sklopis se auto ohladi.. na avtocesti do ene 120 se nekak gre.. kar je pa vec pa mislis da ti bo odpihnlo vse dol. Pa se ce si visje postave.. ti bo ZELO pihalo notri..
Sportivo je napisal/-a:2bad4u je napisal/-a:Sem PROTI platneni strehi. Saj pase poleti malo ko se peljes skozi mesto.. Za vse ostalo je pa minus.Ko mas pozim ogrevanje prizgan takoj ko ga sklopis se auto ohladi.. na avtocesti do ene 120 se nekak gre.. kar je pa vec pa mislis da ti bo odpihnlo vse dol. Pa se ce si visje postave.. ti bo ZELO pihalo notri..
A pol je to verjetno pri cabriotu s platneno streho še bolj očitno?
protonika je napisal/-a:Speedfighter, a maš ti na protonu šibedah? Koliko pa to piha v sam avto in kam? Na zadnjih sedežih namreč prevažam potomstvo, in ena polovica je strašno občutljiva....
Ampak morate priznati, da platnena streha zgleda precej lepše....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov